Foto: AP/Scanpix

Bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenēgers (attēlā) spēlēs galveno lomu filmā The Legend of Conan - daļēji tas būs turpinājums 1982. gada filmai, kas, kā zināms, austriešu aktieri padarīja populāru Holivudā un pasaulē.

Kā vēsta kino resursi, Švarcenēgers jau parakstījis līgumu ar kinostudiju Universal Pictures, un kompānija plāno, ka jaunā filma uz ekrāniem varētu iznākt 2014. gadā.

”Es vienmēr esmu mīlējis Konana personāžu, tāpēc esmu glaimots, ka mani atkal palūdza izpildīt šo lomu," kontrakta noslēgšanu komentējis 65 gadus vecais aktieris.

Filmu producēs kompānija Paradox Entertainment, kas 2011. gadā jau laida klajā filmu par Konanu - Conan the Barbarian ar havajiešu aktieri Džeisonu Momoa titullomā.

Tiesa, šī filma izpelnījās ļoti negatīvas kritiķu atsauksmes un cieta arī finansiālus zaudējumus, kas mērāmi vismaz 40 miljonu ASV dolāru apmērā.

Topošās filmas The Legend of Conan sižeta detaļas pagaidām netiek atklātas, bet zināms, ka tas būs oriģinālās 1982. gada filmas turpinājums. 1984. gada filmas Conan the Destroyer un 2011. gada filmas notikumi vērā ņemti netiks.

Abas sērijas par Konanu bija pirmās nozīmīgās Švarcenēgera lomas Holivudā, kas bruģēja viņa ceļu uz turpmākajiem panākumiem. Pēc dalības filmas The Terminator (1984), Commando (1985) un Predator (1987) Ārnijs jau bija kļuvis par pirmā lielu kinozvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!