Foto: DELFI

Līdz šova Jaunā talantu fabrika noslēgumam atlikušas nepilnas divas nedēļas, un spriedze dalībnieku vidū pieaug – ikviens no viņiem vēlas uzvarēt, tāpēc izbalsošana tik īsi pirms beigām ir īpaši saspringta.

Otrdienas, 29. oktobra, vakarā Kanāla 2 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi izbalsošanai - tajā par skatītāju atbalstu cīnījās Ilze Skarbule (attēlā), kura bija kritusi par upuri iekšējam balsojumam, un Ieva Pauliņa, kura nespēja iekarot balsotāju simpātijas pirmdienas koncertā.

No izbalsošanas pēdējā brīdī tika paglābta Ravita Kreicberga - meitenes talantu un darbaspējas novērtējis viņas mentors Edgars Kramiņš, kurš otrdienas pievakarā steidza visai Latvijai ziņot, ka nolēmis piešķirt jaunajai skatuves māksliniecei imunitāti.

Izbalsošanā šoreiz nepaveicās Ilzei, kurai cīņa par Jaunās talantu fabrikas galveno balvu - ceļojumu - ir beigusies, jo nav plānots, ka kāds no dalībniekiem vēl varētu šovā atgriezties.

"Paldies jums visiem, paldies, ka esmu tik tālu tikusi. Mēs tiksimies finālā, un viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Mēs ar Rihardu jūs vērosim, un tīriet dzīvokli," atvadoties teica topošā zvaigzne, kuras likteni izšķīra nieka 45 balsis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!