Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 8. martā pirmizrādi kanālā TV3 Life piedzīvos seriāla "Viņas melo labāk" iemīļotā tēla – Roberta Šņoriņa jaunā miniseriāla "Viņš. Robertiņš" iepazīšanās sērija.

Miniseriāls "Viņš. Robertiņš" stāstīs par jau iemīļotā tēla Robertiņa un viņa mammas Irēnas attiecībām.

Mamma ir tā, kura par katru cenu cenšas dēla ikdienā pielikt savu roku – gan rūpēs par dēla izskatu, gan nodarbošanos, jo taksista (jeb kā Robertiņš pats sevi dēvē – "pasažieru pārvadātājs") amats mammai īsti neiet pie sirds.

Turklāt, kad runa ir par mīlestību un attiecībām, Irēnai lieliski padodas savedējas loma. Robertiņa un viņa mammas Ikdienas peripetijām pievienosies arī draudzīgie kaimiņi – Valērijs un viņa simpātiskā meita Adele, kas Irēnas acīs kļūs par Roberta brūti. Bet vai tā domā arī Robertiņš?

Miniseriālā galvenos varoņus atveidos jau seriālā "Viņas melo labāk" iepazītie tēli Robertiņš (Māris Bezmers) un viņa mamma Irēna (Velta Līvija Straume).

Savukārt kaimiņa Valērija lomu atveidos aktieris Jānis Jarāns un viņa meitas Adeles lomā iejutīsies aktrise Madara Melne – Tomsone, portālu "Delfi" informēja TV3 Life pārstāve Alise Mališko.

"Miniseriāls "Robertiņš" ir sadzīviska komēdija, kurā tiek apspēlētas komiskas un amizantas situācijas.

Seriāls uzbūvēts kā laika nogrieznis Roberta dzīvē, kur īsti nav skaidrs, vai tas notiek šodien vai pirms 5 gadiem, vai pēc 5 gadiem.

No seriāla "Viņas melo labāk" piedalīsies divi tēli – Roberts un viņa mamma Irēna, kuriem pievienosies divi jauni tēli – Valērijs un Adele.

Starp šiem četriem varoņiem notiks sadzīvošana, līdzdzīvošana, pārpratumi, intrigas, joki, mīlestība un viss cits, kas iespējams starp sievieti un vīrieti, kaimiņiem, draugiem un radiem, " atklāj seriāla galvenās lomas atveidotājs Māris Bezmers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!