Foto: Publicitātes foto
Gada izskaņā, 28. decembrī, kanāla 360TV "Piedzīvojumu sestdienā" pirmizrādi piedzīvos jauns televīzijas projekts "Mazā prinča mīlestības kodi", kurā skatītāji varēs sekot līdzi populārās muzikālās apvienības "Mazais princis" piedzīvojumiem Maltā.

Maltā grupas dalībnieki izzinās vietējās mīlestības kodu un sarīkos īstus mīlestības svētkus, sev vien raksturīgajā asprātīgajā manierē iepazīs nelielās valsts iedzīvotājus, tās kulināriju, arhitektūru un kultūru, "Delfi Izklaidi" informē projekta veidotāji.

Bruņojušies ar TV kamerām, mīlas sludinātāji jau ir devušies ceļā, lai Latvijas skatītājiem piedāvātu sekot līdzi savam mīlestības piedzīvojumam, kas tiks ieturēts labākajās "Mazā prinča" tradīcijās un ļaus gluži kā klātienē izdzīvot tik neparasto Maltu un mīlestību tajā.

"Vērojot, kas mūsdienās notiek Latvijā, pasaulē vai internetā, nākas uzdot jautājumu – a, kur palika mīlestība? Pasaule gājusi dažādus ceļus – dzintara, zīda, tējas –, bet kas, kur un kāds ir tas mīlestības ceļš? To dosimies noskaidrot!" par savu mīlestības misiju un jauno TV projektu stāsta grupa.

Raidījumā "Mazā prinča mīlestības kodi" skatītājiem būs iespēja redzēt, kā grupa uzmeklē un dalās mīlestībā ar daiļo "Mis Malta 2017" titula īpašnieci Tifāniju Pisani, kura piedalījusies arī prestižajā "Britain's Next Top Model" konkursā, kā arī kļūs par lieciniekiem muzikālā retrīta sarīkošanai kādā vietējā bārā.

Nenoliedzami, mīlestība iet caur vēderu tāpēc "Mazais princis" izbaudīs tradicionālas maltītes labākajos valsts restorānos un izzinās vietējās popkultūras aizkulises. Grupa iepazīs salas zemūdens pasauli kopā ar niršanas instruktoru, satiksies ar "Eirovīzijas" konkursa vadītāju, sarīkos pārsteiguma koncertu uz kuģa, kā arī tiek solīti citi tikpat jestri un sirsnības caurvīti piedzīvojumi.

Kā norāda šova veidotāji, leģenda vēsta, ka līdz ar grupas "Mazais princis" ierašanos pasaulē, ieradās arī mīlestība. Šī mīlestība vēljoprojām ir klātesoša ik katrā no grupas atvadu tūres retrītiem, kas ir nevis koncerti, bet gan dvēseļu dziedinošie transformācijas akti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!