Foto: F64

Otrdienas, 30. jūlija, rītā video krātuvē YouTube publicēts populārā pašmāju pavāra Mārtiņa Rītiņa (attēlā) vadītā kulinārijas raidījuma Kas var būt labāks par šo? aizkulišu video, kurš pāris stundu laikā kļuvis par vietēja mēroga interneta hitu.

Aizkulišu video apkopoti neizdevušies kadri, amizantas situācijas un momenti, kad Rītiņš pārteicies. Sevišķi lielu prieku un pārsteigumu sabiedrībā radījuši pavāra angļu valodas iestarpinājumi, kuri līdz šim plašākai publikai netika rādīti.

Aizkulisēs no Rītiņa mutes dzirdamas tādas frāzes kā for fuck's sake un citas, tiesa, ļoti nosvērtā un pieklājīgā izteiksmē, kā rezultātā pavārs sociālajos tīklos jau paspējis saņemt uzslavas par savu humora izjūtu.

"Nesaprotu, kāpēc raidījumi ir tik sterili, izrādās, ir taču daudz jautrāk," mikroblogu vietnē Twitter vītero bijušais žurnāla Klubs galvenais redaktors Juris Šleiers.

"To uzreiz var redzēt, ka viņš ir dzimis Anglijā. Humors pavisam savādāks, kā arī prot pasmieties par sevi," savu sajūsmu neslēpj kāds cits komentētājs.

Sociālajos tīklos cilvēki sajūsminās - nemaz neesot zinājuši, ka Rītiņš esot tik smieklīgs un prot jokot. Kādreiz viņš esot licies garlaicīgs, bet nu domas mainījušās - ar humora izjūtu viņam viss esot kārtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!