Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 22. oktobra, vakarā Kanāla 2 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi spraigiem notikumiem šovā Jaunā talantu fabrika – atšķirībā no iepriekšējām nedēļām šoreiz neviens no šova netika izbalsots, bet pulciņam pievienojās vēl viens dalībnieks.

Jau vēstīts, ka pirmdien notikušajā atgriešanās koncertā uzvaras laurus plūca Ieva Pauliņa, kura uzreiz pēc koncerta ievācās atpakaļ šova telpās.

Otrdienas vakarā Jāņa Romanovska vadībā sākās spraiga cīņa par atgriešanos šovā - pie pārējiem dalībniekiem bija ieradušies visi izbalsotie "talanti", un kaismīgās diskusijās tika lemts viņu liktenis.

Kā pirmā pretendente uz atgriešanos šovā vienbalsīgi tika izvēlēta Ravita (attēlā centrā), kura bija pārliecinoši uzstājusies arī pirmdienas koncertā - tajā meitene ieņēma otro vietu.

Tālāk gan dalībniekiem vairs neveicās tik raiti - iesākumā jaunieši svārstījās starp meiteņu mīluli Rihardu un nevainīgo Mārtiņu, bet, tā kā viņi nespēja pieņemt vienbalsīgu lēmumu, beigās tika izvēlēta Gunta.

Skatītāju balsojumā veiksmīgāka izrādījās Ravita, un meitene, kura pirms tam šovā bija pavadījusi tikai vienu nedēļu, ieguva tiesības turpināt cīņu par šova galveno balvu - ceļojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!