Foto: F64

Latviešu mūziķis Intars Busulis (attēlā) šajā pavasarī pieņēmis izaicinājumu dalībai Krievijas televīzijas projektā Точь-в-точь, bet pirms tam viņš žilbinoši startēja šovā Голос.

Aizvadītās nedēļas izskaņā par īstu sensāciju kļuva Busuļa versija par leģendāro Tīnu Tērneri, bet DELFI Izklaide saviem lasītājiem atgādina piecas citas Busuļa uzstāšanās Krievijas šovos kopš pērnā gada rudens, kas, mūsuprāt, visspilgtāk apliecina viņa daudzveidīgo talantu.


Busulis iesvingo šovā 'Голос'

Aizvadītā gada septembra sākumā Intars sevi spilgti pieteica šova Голос priekšatlasē - ar Djūka Elingtona It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing) kompozīciju viņš iešūpoja gan skatītājus, gan žūrijas locekļus, kas ļāva viņam turpināt dalību šovā un, nenoliegsim, vairot savu popularitāti Krievijas šovbiznesa pasaulē.

Mīlas balāde, kas salauza sirdis

Pērnajā decembrī Busulis pēc vēl viena "nokauta" pārvarēšanas tika līdz šova Голос ceturtdaļfinālam un ar Raimonda Paula kompozīciju Я тебя люблю больше природы, un, ja kādu viņš līdz tam vēl bija atstājis vienaldzīgu, tad ar šo emocionālo dziedājumu Busulis iekaroja visu šova skatītāju sirdis un iekļuva šova pusfinālā.

Godīgi, bet ne līdz finālam

Lai gan līdz šova Голос finālam Busulim neizdevās tikt, pusfināla pārraidē izpildītā Billija Džoela kompozīcija Honesty parādīja, ka arī angļu mēlē dziedātājs spēj apburt Krievijas klausītājus.

Šarmants pat Krievijas slavenākā geja tēlā


Lai gan gandrīz katra Busuļa parādīšanās šovā Точь-в-точь ir piedzīvojums gan viņam pašam, gan skatītājiem, īpaši atmiņā palicis priekšnesums, kurā Intars iejutās Borisa Moisejeva ekscentriskajā tēlā.

Starp citu, šajā raidījumā uz skatuves kāpa arī pats Moisejevs, kurš savulaik atklāti runāja par savu netradicionālo seksuālo orientāciju, kas gan vēlāk izrādījās vien mārketinga triks.

Inteliģentais huligāns no Baltijas


Viena no spilgtākajām pārvērtībām bija Busuļa iejušanās Krievijas rokmūzikas huligāna Garika Sukačova tēlā - lai gan viņš saņēma aizrādījumus, ka priekšnesums bijis pārāk inteliģents, žūrija atzina, ka kā puisim no Baltijas viņam tomēr visnotaļ pārliecinoši izdevies atveidot to, kas pa spēkam vien īstam krievu "mužikam".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!