Foto: LETA

Jau piektdienas, 31. oktobra, vakarā atrisināsies viena no mistērijām, kas tautu pēdējās nedēļas satraukusi jo īpaši – atklāsies, kā un kāpēc no seriāla UgunsGrēks pazudīs Antona Zamišļajeva atveidotais Svjatoslavs.

Lomas atveidotājs jau paguvis sacelt īstu vētru medijos, apgalvojot, ka no UgunsGrēka pēkšņi "izmests", taču nu nāks gaismā patiesība.

Zamišļajeva varonis, kā atklāsies 31. oktobra vakarā, ir viltvārdis, kurš apzags Fēliksu un aizbēgs no viesnīcas. Līdz ar šo notikumu pagriezienu tēla dzīve seriālā beigsies.

Taču, kā jau UgusnGrēkā parasts, lietas nebūs tik vienkāršas - tajā pašā vakarā sevi pieteiks jaunais Fēliksa dēls, cits Svjatoslavs Zaicevs, kuru atveidos Nacionālā teātra aktieris Uldis Siliņš (attēlā).

Šī notikuma dēļ tālākajos seriāla notikumos gaidāms pamatīgs juceklis. Fakts, ka viņam uzradies vēl viens dēls ar tādu pašu vārdu un uzvārdu, pamatīgi pārsteigs pat daudz pieredzējušo Fēliksu.

Viņš negribēs ticēt faktam, ka pirmais "dēls" bijis viltvārdis, un pret jauno Svjatoslavu izturēsies ar aizdomām.

Skaidrs, ka viens no svarīgākajiem jautājumiem, kas satrauc tautu, ir - vai jaunais Svjatoslavs arī ieturēs stila līniju, kurai jau gadiem ir uzticīgs pats Fēlikss, valkājot jūrnieka kreklu un armijas bikses.

Tāpat satraucošs ir jautājums, vai pirmais Svjatoslavs, apzogot Fēliksa dzīvokli, nebūs paķēris līdzi arī leģendāro sarkano ādas jaku, pret kuru iepriekšējās sērijās izrādīja acīmredzamu iekāri. Tas viss noskaidrosies jau tuvākajās UgunsGrēka sērijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!