Otrdienas, 9. maija, vakarā Kijevā sākās starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija 2017", un pirmajā pusfinālā uz skatuves kāpa arī Latvijas pārstāvji – grupa "Triana Park", kuri diemžēl tālākai cīņai nekvalificējās.

Muzikālā apvienība "Triana Park" uzstājās ar pēdējo kārtas numuru, un pusfinālā viņiem bija jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

Finālā iekļuva tikai desmit dalībnieki, un "Triana Park" starp šiem veiksminiekiem diemžēl nebija.

Finālam kvalificējās Moldova, Azerbaidžāna, Grieķija un Zviedrija, kā arī Portugāle, Polija, Armēnija, Austrālija, Kipra un Beļģija. Otrais pusfināls notiks ceturtdien, 11. maijā, bet šī gada "Eirovīzijas" uzvarētāju noskaidros sestdien, 13. maijā.

Šovs ierasti bija krāšņs, bet "Delfi Izklaide" piedāvāja teksta tiešraidi, kurā bija iespējams sekot līdzi pirmā pusfināla norisei, baudīt mūsu "Eirovīzijas" eksperta Edgara Bāliņa komentārus un asprātīgākās un trāpīgākās pašmāju "Eirovīzijas" fanu atsauksmes "Twitter" tīklā. Teksta tiešraides arhīvs lasāms zem galerijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!