Foto: Publicitātes foto
Desmit dzīves nesaudzētas sievietes, skarbi dzīvesstāsti un cerības uz labāku nākotni. "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas dalībnieces ir gatavas pārmaiņām. Vai viņām pietiks spēka sākt jaunu dzīvi? Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtajā sezonā netrūks skandālu, asaru un negaidītu pavērsienu.

Smeldzīgā šova "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas pirmā sērija būs vērojama kanālā "STV Pirmā!" jau 24. septembrī pl. 21:35.

Redzot šādas sievietes, parasti novēršamies vai izvēlamies viņas nepamanīt: alkoholiķes, ielasmeitas, bezpajumtnieces, transpersonas, dāmas ar kriminālu pagātni un no neapskaužami trūcīgiem sociāliem slāņiem.

Sievietes, kuras piedzīvojušas fizisku un emocionālu vardarbību, daudzbērnu mātes ar atņemtām bērnu aprūpes tiesībām – pieņemts uzskatīt, ka viņām nav nākotnes. Vai tā tiešām ir? Vai, nonākot atšķirīgā vidē un speciālistu gādībā, viņas spēs izmainīt savu likteni un likt pamatus jaunai dzīvei?

Arī šajā sezonā šokējoši atklātais sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." 10 sievietēm "bez nākotnes" piedāvās unikālu iespēju – mēneša laikā būtiski uzlabot dzīves kvalitāti, psiholoģisko un emocionālo stāvokli, celt pašapziņu un likt pamatus jaunas dzīves sākumam.

Ceļš pretim pārmaiņām nebūs viegls, jo šova dalībnieces sastapušās ar šokējošiem pagātnes izaicinājumiem, mudinot arī skatītājus otrpus ekrāniem justi līdzi un turēt īkšķus, lai viņām beidzot izdotos ar tiem samierināties, piedot pāri darītājiem un mērķtiecīgi doties vēlamās nākotnes virzienā.

Šajā sezonā dāmu cīņa ar sevi būs īpaši emocionāla - līs asaras un izskanēs ne viena vien aizkustinoša atzīšanās – viņas ne tikai nomelnos viena otru, bet arī stiprinās draudzības saites un būs cita citai neatsverams atbalsts. Emocijas būs nokaitētas līdz baltkvēlei un no smiekliem līdz asarām būs tikai viens solis, tomēr rezultātā progress būs neatsverams.

Tiesa, arī šajā sezonā dāmas nedzīvos lepnā savrupnamā Pierīgā, bet gan atkal dosies pa Latviju kemperos.

Kā ierasts, šovu vadīs Liene Stepena un Jānis Bukums. Projekta producente ir Aija Strazdiņa.

Ar visām 10 dalībniecēm portāls "Delfi" skatītājus iepazīstinās jau drīzumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!