Foto: Publicitātes foto
Trešdienas, 30. janvāra, vakarā kanālā TV3 atgriezīsies šovs "Gatava pārvērtībām", un raidījuma pārstāvji projekta jaunajā sezonā sola vairākus pārsteigumus.

Kā "Delfi Izklaidi" informē kanāla pārstāvji, skatītājus šajā sezonā gaida tematiskie raidījumi, kā arī iespēja ielūkoties šova tapšanas aizkulisēs. Piedzīvot pārmaiņas sievietēm palīdzēs skaistuma un dzīves stila blogere Maija Armaņeva, stiliste Žanna Dubska un modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs.

Šovā piedalās sievietes, kuras vēlas kaut ko mainīt savā dzīvē – savu izskatu, savu apģērbu un dzīvesveidu. Sekojot līdzi aktuālajām stila tendencēm, pārmaiņas dāmām palīdzēs piedzīvot iepriekš minētā ekspertu komanda.

Raidījuma jaunā sezona solās būt vēl aizraujošāka, jo tā piedāvās īpašos tematiskos raidījumus un iespēju ielūkoties pārvērtību aizkulisēs.

"Skatītāji ar aizrautību seko līdzi dāmu pārvērtībām, tādēļ šogad piedāvājam ieskatu šova tapšanas aizkulisēs, kas atklās patiesas emocijas – gan nevilotu prieku, gan dusmas un neapmierinātību, kā arī stilistu darba ikdienas aizkulises. Jaunajā sezonā skatītājus priecēs arī tematiskie raidījumi, kuru laikā meklēsim veidus, kā ir jāizskatās veiksmīgai biznesa lēdijai, kā ar izskatu var uzlabot pašapziņu XL izmēra nēsātājai un daudzi citi temati, kurā ikviens skatītājs varēs atrast sev noderīgus padomus," stāsta šova producente Sandija Miezīte.

Pirmajā epizodē pārvērtības piedzīvos trīs sievietes – Līga, Ausma un Kristīne. Līga ir piecu bērnu māmiņa, kura pēc šķiršanās ar vīru ir krasi zaudējusi svaru, nomainot XL apģērba izmēru uz XS izmēru. Par Līgas pārvērtībām parūpēsies stiliste Žanna Dubska, kura ir pārliecināta, ka Līgu no meitenes jāpārvērš veiksmīgā sievietē.

Otrā dalībniece būs Ausma, kura pārsteigs žūriju ar enerģiskumu. 61 gadu vecumā Ausma jūtas vismaz par 15 gadiem jaunāka, taču viņas tēls uztrauc tieši mazbērnus. Stilista Aleksandra Pavlova rokās Ausma piedzīvos pārmaiņas, kas pārsteigs arī viņu pašu.

Savukārt stilistes Maijas Armaņevas pavadībā pārmaiņas piedzīvos IT speciāliste Kristīne, kura ikdienā vienmēr izvēlas bikses, taču Kristīnes meitas ļoti vēlās mammu redzēt sievišķīgās kleitās.

Rezultāts iepriecinās un pārsteigs ne tikai pašas dalībnieces un ekspertus, bet arī sieviešu draugus un tuviniekus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!