Foto: DELFI

Pāris dienas pirms RīgaTV24 raidījuma Rīgas stila pavēlnieks lielā fināla, kurš gaidāms sestdien, 19. decembrī, viens no tā dalībniekiem, modes blogeris Deniss Ševeļovs (attēlā), paziņojis, ka izstājas no šova. Raidījuma producente par šo gājienu vien pasmīn un atklāj, ka šis ir tikai viens no Denisa bērnišķīgajiem izlēcieniem filmēšanas laikā.

"Mēs par šo pavērsienu neiespringstam, patiesībā mums pat nāk smiekli. Deniss ir liels PR speciālists, un viņš ir atradis vieglāko veidu, kā pabeigt šovu sev nesāpīgi un nezaudēt finālā, pie reizes vēl vairojot popularitāti sev.

Mēs uzskatām, ka šāda rīcība no Denisa puses ir neprofesionāla," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj šova producente Zane Apse. Par blogera neprofesionālo pieeju raidījuma veidotāji pārliecinājušies jau iepriekš.

Deniss esot aizmuguriski sazinājies ar sponsoriem, kā arī aizskāris raidījuma vadītājus Kašeru un Leldi Lietavieti. Pēdējā laikā viņa iegribām bijis grūti izdabāt.

"Tad viņš esot noguris, tad vēl kas. Deniss sāka piekasīties pie pilnīgi visa. Mēs, šova veidotāji, nācām viņam pretī un gribējām piedāvāt risinājumu," atklāj producente. Pirmdienas vēlā vakarā viņai bijusi stundu gara saruna ar Denisu, kuras laikā abi vienojušies par fināla raidījuma koncepciju.

"Viņš visam piekrita, saruna beidzās pozitīvi. Izrādās, ka pēc šīs sarunas viņš metās Facebook, lai publicētu ziņu par izstāšanos no šova," pārsteigta par Denisa divkosību ir producente. Viņa atklāj, ka fināla šovs Denisa dēļ atcelts netiks - profesionāļu komandai padomā jau cits risinājums.

Pēc līguma, protams, Denisam par šādu iznešanos varētu draudēt šādas tādas sankcijas, taču Rīgas stila pavēlnieka veidotāji vēl lems par to, vai vērts ķēpāties ar tādiem nesmukumiem.

"Deniss principā uzvedas kā mazs, niķīgs bērns. Un vai vērts dusmoties uz bērnu? Mums patika ar viņu strādāt, taču ar katru nākamo raidījumu arvien vairāk atklājās Denisa īstā daba. Viņš ir viltīgs, savu darbu veic neprofesionāli, regulāri kavē.

Viņš visu uztver pārāk jūtīgi. Deniss saka, ka viņam draudēts no šova veidotāju puses, bet nekādu draudu nav bijis. Drīzāk viņš pats ir izteicis draudus, brīdinot, ka uz nākamajiem raidījumiem varam arī nedabūt ekspertus, ja neklausīsim viņu.

Lai cik skarbs savos izteicienos būtu Dāvids, viņš strādā kā profesionālis. Dāvids nekad nekavēs, neizvirzīs pretenzijas, viņš ir profesionālis. To diemžēl nevar teikt par Denisu," pie skarba secinājuma nonākusi Zane un viņas komanda.

Neskatoties uz šiem sarežģījumiem, šova fināls notiks, un, kā sola producenti, tas būs gana krāšņs un interesants arī bez Denisa. Taču Deniss tajā ir gaidīts viesis kaut vai skatītāju rindās. "Mēs gaidīsim Denisu sestdienas raidījumā, ceram, ka viņš radīs iespēju atnākt," ļaunu prātu netur producente.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!