Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 7. aprīļa, pievakarē kanāla TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta izklaidējošā kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunās sezonas pirmā epizode, kurā viesus pie sevis uzņēma modes māksliniece Indra Salceviča.

Šonedēļ savas ēst gatavošanas prasmes demonstrēs ne tikai Indra, bet arī dziedātājs Lauris Reiniks, mūziķis Ralfs Eilnads un dziedātāja Iveta Baumane, un jau pirmajā raidījumā, kurā Salceviča saviem viesiem bija sarūpējusi vizuāli iespaidīgas vakariņas gan ēdienu, gan tērpu ziņā, četrotnei izdevās rast kopīgu valodu un jautrība sita augstu vilni.

Savukārt kādā no nākamajām Gandrīz ideālu vakariņu nedēļām skatītājus savā mājā un virtuvē ielaidīs tradicionālās un netradicionālās medicīnas pārstāvji - plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis, astrologs un dziednieks Ivo Puriņš, ekstrasense Ilze Līkuma un acu ārste Žanna Artiņa.

Jaunajā sezonā, kurā tiek atzīmēta arī Gandrīz ideālo vakariņu trīsgade, gaidāmi vairāki pārsteigumi un svaigas vēsmas - raidījums piedzīvojis gan vizuālas, gan saturiskas izmaiņas, un šie nav vienīgi jauninājumi šovā.

Tāpat jaunajā sezonā tiks saglabāta arī tradīcija izbraukt ārpus galvaspilsētas, un raidījuma veidotāji atklāj, ka ieplānots paviesoties arī kādā no Eiropas valstīm pie turienes latviešiem, lai paskatītos, kā viņi dzīvo, ko ēd un kā iet viens pie otra ciemos.

Šajā pavasarī plānota arī kāda ļoti interesanta un savdabīga nedēļa, kurā dalībnieki dosies ciemos un viesus uzņems kopā ar saviem četrkājainajiem mīluļiem - suņiem. Kā vēsta TV3 portālā pieejamā informācija, dalībniekiem būs jāgatavo arī suņiem un arī izklaidi jāmēģina sarūpēt tādu, kas patiks gan saimniekiem, gan dzīvniekiem.

Ja ir vēlme kļūt par šīs īpašās suņu nedēļas dalībnieku, pieteikuma anketu iespējams atrasts vietnē www.brivdienas.tv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!