Kārtējo pārsteigumu saviem skatītājiem aizvadītajā nedēļā sagādāja amerikāņu televīzijas šova The Ellen DeGeneres Show vadītāja Elena Dedženeresa (attēlā), kura Helovīna svētku pārraidē publiku priecēja ar pamatīga izmēra viltus krūtīm un uzpolsterētu pēcpusi.

Elena Helovīnā bija nolēmusi pārģērbties par popdziedātāju Nikiju Mināžu, kura, kā zināms, pasaulē ievērību izpelnījusies ne tikai sava talanta, bet arī iespaidīgās pēcpuses un vareno krūšu dē, kuras Mināža nelabprāt slēpj zem drēbēm.

Pirms vairākām nedēļām dziedātāja viesojās Elenas vadītajā šovā, un kārtējo reizi viņa visus "atstāja mēmus" ar pikantu tērpu. Mūziķe bija tērpusies ādas biksēs un nelielā žaketītē, kurai aizpogāta tikai viena podziņa - mazītiņā jaciņa visā krāšņumā atsedza Mināžas krūtis.

Atsaucoties uz šo pārraidi, Dedženeresa nolēma pārsteigt šova skatītājus, mats matā saģērbjoties tāpat kā Mināža. Lai līdzība būtu vēl izteiktāka, viņa savam tērpam bija pielikusi arī viltus pupus, kuri, nenoliedzami, kļuva par apspriestāko viņas Helovīna kostīma detaļu.

Arī savu pēcpusi Dedženeresa bija iepakojusi pamatīgā polsterējumā, lai tā pēc iespējas vairāk atgādinātu Mināžas izslavēto dupsi.

Elena pēcpusi visā tās krāšņumā nodemonstrēja arī studijas viesiem, un īpaši lielas ovācijas un aplausus izsauca šova vadītājas tverkošana jeb dibena kratīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!