Foto: Publicitātes foto
Sākoties jaunajai TV sezonai, pārmaiņas skārušas TV3 atjautības spēli "Mini pa trim" – to turpmāk vadīs populārais mūziķis Intars Busulis, portālam "Delfi" pavēstīja "TV3 Group" sabiedrisko attiecību speciāliste Lauma Zommere.

Attapības spēlei šoruden sāksies jau trešā sezona, tai nedaudz mainīts koncepts un tās līdzšinējo vadītāju aktieri Mārtiņu Poču ēterā nomainīs Intars Busulis.

Skatītājus gaida jauni spēles noteikumi, jo ierastais jautājumu formāts šajā sezonā vairs nebūs. Vēl viens jaunums, kas sagaida skatītājus, ir muzikālie priekšnesumi studijā.

Intars Busulis kopā ar spēles dalībniekiem kopā uzburs mājas ballītes sajūtu, tāpēc šogad spēles dalībniekus sagaida deviņas atraktīvas spēles, kurās būs jāiesaistās visiem spēles dalībniekiem. Spēļu jautājumi būs saistīti gan ar sezonalitāti, gan latviešu kopējām vērtībām, tie būs viegli un izklaidējoši, tāpēc ikviens skatītājs arī savās mājās varēs piedalīties minēšanā un darboties līdzi spēles dalībniekiem ar mājiniekiem.

"Es nevarēju nepieņemt šo izaicinājumu, jo ļoti vēlējos tiešā veidā komunicēt ar skatītājiem, ar tik lielu auditoriju, kādu var dot tikai televīzija. Turklāt pēc diviem visai dīvainiem gadiem izklaides jomā man pašam bija interesanti – kā es māku sarunāties ar auditoriju. Un vadīt spēli, kur katru nedēļu studijā ir vismaz deviņas Latvijas slavenības, ir lielisks veids, kā man pašam mācīties kaut ko jaunu. Ja jūs man jautājat, ko jūs iegūsiet, skatoties "Mini pa trim", es atbildu – jūs iegūsiet jautrību, prieku, gaišas domas. Jūs iegūsiet mani, ņemiet mani visu, es piederu jums," savās pārdomās par jauno izaicinājumu dalās dziedātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!