Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kanāla 2 realitātes šova TV zvaigzne dalībnieku pulciņam pievienojās iepriekš izbalsotā trakulīgā blondīne Elīna (attēlā), par kuras motivāciju, atgriežoties šovā, brīnās gan skatītāji, gan citi dalībnieki.

Lai gan meitenei ir dota otra iespēja apliecināt sevi kā iespējamo televīzijas "seju", radies iespaids, ka daudz vairāk par nopietnu darbu, izglītošanos un sevis pierādīšanu Elīnai pie sirds iet uzdzīve.

Kā portālā Skaties.lv vēsta šova veidotāji, pēdējo dienu laikā Elīna šova dzīvoklī nemitīgi lieto grādīgos dzērienus, pārkāpj kārtības noteikumus un smēķē dušās.

Pie alkohola malkošanas meitene ķērās jau pirmajā vakarā pēc atgriešanās šovā un nespēja sakarīgi atbildēt uz jautājumiem, kā viņa plāno iegūt skatītāju atbalstu. Arī pret savām nākotnes iecerēm profesionālajā jomā Elīna izturas visnotaļ vieglprātīgi, mētājoties no vienas idejas pie otras.

Arī nedēļas nogali jaunā dāma pavadījusi plītējot un uzdzīvojot, kamēr pārējie dalībnieki nopietni gatavojas fināla raidījumam. Šova veidotāji gan meiteni mēģināja vest pie prāta, piespriežot viņai sodu "virtuālajā cietumā", jo no filmēšanas ārpus šova telpām Elīna bija atgriezusies alkohola reibumā un ar savu uzvedību un klaigāšanu paguvusi nokaitināt pārējos dalībniekus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!