Foto: DELFI

Starp jaunā Kanāla 2 realitātes šova TV zvaigzne 12 dalībniekiem netrūkst spilgtu personību, kuri savā mūžā daudz piedzīvojuši. Līdz šim plašāk bija izskanējis fakts, ka Edgars Toretto ir sēdējis cietumā, bet tagad atklājušās arī 26 gadus vecās Kristīnes Trušinskas (attēlā) pagātnes detaļas.

Ienākot šovā, dejotāja un horeogrāfe Trušinska neslēpa, ka savulaik viņa dejojusi striptīzu un šajā jomā guvusi atzīstamus panākumus - viņa uzstājusies gan Latvijā, gan ārvalstu šovos un pati nespēj saskaitīt, cik vīrieši redzējuši viņas priekšnesumus.

Ar šo savu pagātnes lapaspusi Kristīni lepojas, bet kāds cits notikums viņas dzīvē atstājis daudz lielākas mieles - attiecības ar narkomānu, kurš bijis apsēsts arī ar dzīves jēgas meklējumiem, ezotēriku un citām pārpasaulīgām lietām, pirms vairākiem gadiem sagrāvušas meitenes dzīvi.

Kā meitene pastāstīja gan skatītājiem, gan saviem šova kolēģiem, laikā, kad viņa iepazinusies ar puisi, viņas karjera bijusi pašā plaukumā - Kristīne gan dejojusi, gan nodarbojusies ar menedžmentu.

Attiecības visu mainījušas - puisis ļoti aizrāvies ar dažādām garīgām tēmām, stāstījis mīļotajai par kosmosu, aurām, karmu, un pārliecinājis arī viņu pašu atteikties no materiālās pasaules labumiem.

Abi devušies uz dzīvi mežā, lai meklētu Dieva gaismu un citplanētiešus, un, kā Kristīne atklāja Elīnai, mežā viņa dzīvojusi piecus mēnešus, kuru laikā viņa daudz lasījusi, pilnā kaklā dziedājusi, peldējusies upē un citādi meklējusi sevi.

Šajā laikā viņa arī izdzēsusi savus profilus sociālajos tīklos un gandrīz vispār pārrāvusi komunikāciju ar mājās palicējiem. Tiesa, kādā brīdī Kristīne sapratusi, ka tas viņai nav piemērotākais dzīvesstils.

Savu lomu spēlējis arī tas, ka atklājies - mūža lielā mīlestība mīl aizrauties ar zālītes smēķēšanu un citām apreibinošām vielām, un reiz viņa pat, tīrot māju, tur atradusi žņaugu.

"Es sapratu, ka ir vai nu pavisam jāiet iekšā tajos garīgajos meklējumos un jādodas, piemēram, uz Himalajiem, vai arī jāatgriežas materiālajā pasaulē. Tā kā biju nonākusi līdz secinājumam, ka materiālajai pasaulei tomēr nav ne vainas, man nācās atgriezties un visu sākt no nulles," godīgi klāstīja meitene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!