Foto: Publicitātes foto

Par Kanāla 2 realitātes šova TV zvaigzne apspriestāko personu kļuvusi grūtniece Kristīne (attēlā), bet šonedēļ jaunā sieviete sagādāja jaunu pārsteigumu – otrdienas vakara izbalsošanā viņa paziņoja, ka ir slima ar vēzi.

Lai gan iesākumā Kristīne stāstīja, ka laidīs pasaulē gaidāmo mazuli, par kuru uzzināja jau šova telpās, tagad tapa zināms, ka viņa uzrakstījusi šova administrācijai iesniegumu ar lūgumu pieteikt viņu uz abortu.

Kad meitenei tika pārmests šāds lēmums, viņa meta galdā jaunu kārti - pirms pusgada Kristīnei diagnosticēts dzemdes kakla vēzis pēdējā stadijā un viņai atlicis dzīvot vien pāris gadus. Šo vēsti meitene līdz šim turējusi noslēpumā, jo nav vēlējusies satraukt savus tuviniekus, kas, iespējams, skatās šovu.

Gaidītās līdzjūtības vietā Kristīne no saviem kolēģiem gan saņēma skarbu kritiku un pat apvainojumus - Dārta neslēpa pārliecību, ka meitene to izdomājusi, lai pievērstu sev uzmanību un iegūtu skatītāju atbalstu, un arī citi dalībnieki sašutuši purpināja par šādu notikumu pavērsienu.

Pati Kristīne savu lēmumu ar tik smagu slimību doties šovā pamatoja ar to, ka tā varētu būt viņas dzīves pēdējā iespēja, bet to, vai meitenei šādi izdosies noturēties šovā, rādīs laiks - pagaidām skatītāju domas par notikušo dalās.

Vieni atzinuši, ka Kristīne ir interesantākā šova dalībniece, bet citi sliecas piekrist aizdomām, ka jaunā sieviete melo reitingu dēļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!