Foto: DELFI

Šova TV zvaigzne skandalozākais dalībnieks Edgars Gailītis jeb Toretto (attēlā), kurš ceļam uz slavu tika pieteikts kā izbijušais cietumnieks, jau pirmajās šova dienās iepinies jaunā krāpniecības skandālā.

Nadzīgais Toretto jau šova atlasē neslēpa, ka savulaik pabijis ieslodzījumā par krāpniecību lielos apmēros. Tiesa viņš, kā jau liela daļa ieslodzīto, cietumā esot nonācis bez vainas, citu ļaundaru iegāzts.

Padzirdot par topošās televīzijas zvaigznes tumšo pagātnes lappusi, Toretto zinošie tautieši sarosījās un sāka pārskaitīt naudu savos maciņos, lai noskaidrotu, vai puisis nav ieskatījies arī tur. Jau pirmajā dienā klāt bija Dace Bunkus, puiša bijusī darba devēja, kura apvainoja jauno talantu krāpniecībā. Toretto dēļ viņas uzņēmums esot zaudējis ap 3,5 tūkstošus eiro.

DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, viņi noskaidrojuši, ka Bunkus ir prestižās viesnīcas Elizabete Hotel īpašniece un direktore. Kundzei līdzi bijusi arī mape papīru, kas it kā apstiprinot Edgara krāpniecību. Puisim tika dotas 24 stundas laika, lai atdotu parādu.

Toretto pēc sarunas ar bijušo priekšnieci ne pa jokam "uzvilkās" - šova skatītāji bija liecinieki tam, ka tuvākajā stundā puisis vairs nespēja nosēdēt mierīgi un bija gatavs savu versiju izstāstīt katram šova kolēģim. Puisis aicināja savus fanus palasīt atsauksmes par bijušo darba devēju internetā, lai tauta saprastu, kas viņa par putnu.

Ar ārpasaulē esošo atbalstītāju palīdzību viņam dotajā laika limitā izdevās tikt pie dokumentiem, kas it kā apstiprinot viņa nevainību šajā lietā. Šova veidotāji spriež, ka šie dokumenti nobiedējuši apņēmīgo dāmu - viņa vairs ar šova veidotājiem Toretto sakarā nav sazinājusies.

Tikmēr pats Toretto ar prieku paziņo faniem, ka šo sarežģījumu dēļ no šova neizstājas un gatavs cīnīties līdz galam kā šovā, tā arī iespējamā tiesā ar bijušo darba devēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!