Foto: Publicitātes foto

Notikumi Kanāla 2 šovā TV zvaigzne uzņem apgriezienus, un starp diviem dalībniekiem uzplaukušas patiesas jūtas, kas jau rezultējušās kaislīgā skūpstā.

To, ka Dzintars Neimanis un Marta Grīsle (attēlā) viens pret otru izjūt īpašas simpātijas, šova skatītāji bija jau pamanījuši, bet tagad abu jauniešu jūtām iegūts ļoti uzskatāms apliecinājums - pirmdienas, 20. oktobra, vakarā abi vienojušies kaislīgā skūpstā.

Pārēji šova puiši šo maiguma izpausmi uzņēma ar nedalītu sajūsmu, vienojoties gavilēs un klaigājot par to, ka Neimanis tomēr ir īsts vecis, bet kā iespējamo mīlas pārīša veidošanos šovā uztvers daiļā dzimuma pārstāves, rādīs laiks.

Tiesa, Neimaņa un Martas vienošanos skūpstā aizēnoja cita pirmdienas vakara vēsts - jau ziņots, ka Kristīne Trušinska saviem kolēģiem atklāja, ka jau sešas nedēļas zem sirds nēsā bērniņu

Otrdienas, 21. oktobra, vakarā šovā notiks kārtējā izbalsošana - jau zināms, ka par skatītāju simpātijām cīnīsies Jaroslavs Barišņikovs, kurš aizvadītajā nedēļā bija uzvarētājs, un Edgars Toretto, kuram šī būs jau otrā reize uz izbalsošanas līnijas. Kurš no jauniešu pulciņa būs trešais "laimīgais", skatītāji uzzinās vakarā, kad atklās iekšējā balsojuma rezultātus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!