Pamatīgu jezgu Kanāla 2 šovā TV zvaigzne radījusi jaunākās Grīšļu māsas Dārtas (attēlā centrā) pļāpība – viņa kādā nakts sarunā atzinusies, ka savulaik lietojusi narkotikas, un šo faktu piefiksējuši arī šova veidotāji un ar savu tincināšanu noveduši meiteni pie domām par šova pamešanu.

Dārtas māsa Marta sarunā ar Balstiņu nenoliedza, ka māsa lietojusi narkotikas. Lai gan jaunākā māsa apgalvoja, ka narkotikas pamēģinājusi tikai vienu reizi 17 gadu vecumā, Marta lika saprast, ka māsas dzīvē bijis "narkotiku periods".

"Jā, es zinu par to periodu viņas dzīvē. Viņa ir māksliniece, tajā laikā dzīvoja kojās, bija dažādas ietekmes, cits kontingents ap viņu, pamēģināja, saprata, ka tas neder, un viss," lakoniski māsas pagātni komentēja Marta.

Sev pievērstā uzmanība Dārtai īpaši nepatika un viņa sūkstījās, ka tagad šovā viņu mēģina padarīt par narkomāni. No pārrunām ar Balstiņu emocionālā meitene izskrēja ar asarām acīs, bet visa jezga noslēdzās ar diviem iesniegumiem - māsas nolēma lūgt atļauju šovu pamest.

Tiesa, pavisam drīz Marta savu iesniegumu paņēma atpakaļ, bet Dārta nolēmusi iet līdz galam - viņa jau otrdien, kad notiks kārtējā izbalsošana, cer doties mājup, jo vairs nespēj izturēt emocionālo spriedzi šovā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!