Foto: DELFI

Svētdien, 5. oktobrī, 12 slavas kārie drosminieki kravāja čemodānus un atvadījās no sev mīļajiem, lai uz ilgāku laiku nozustu no ikdienas dzīves – viņi devās iekšā šova TV zvaigzne mājvietā.

Jau pirmdien, 6. oktobrī, pulksten deviņos viņu mājvietai pieslēdzās kameras un visa Latvija varēja uzsākt dzīvot līdzi jauniešiem viņu ceļā uz slavu - šovs ilgs desmit nedēļas, kuru laikā dalībniekus sagaida aktiera meistarības, runas mākslas un horeogrāfijas nodarbības, bet sadzīvē - intrigas, konkurence un savstarpējā cīņa par uzvaru.

Šova vadītājas pienākumi uzticēti pasniedzējai Ievai Adamss, bet pirmajā nedēļā jauniešus izglītos horeogrāfe Inga Raudinga, aktiermeistarības pasniedzēja Raimonda Vazdika, pieredzes bagātais televīzijas projektu vadītājs Valters Krauze un citi profesionāļi.

Kanāls 2 darba dienās piedāvās šova tiešraides pulksten 9:00, kad varēs vērot jauniešu vingrošanu, kā arī pulksten 13:00, 17:00 un 21:00, kuru laikā skatītāji varēs sekot līdzi dalībnieku izaicinājumiem ēst gatavošanā, izaugsmei, radošajam procesam un viņu savstarpējām attiecībām.

Pirmdienu vakaros no 21:00 līdz 23:00 notiks lielais pārbaudījums, kurā visa dalībnieku komanda parādīs, ko pa nedēļu ir apguvuši un, kādu pasākumu spēj nedēļas laikā noorganizēt un novadīt. Savukārt otrdienās no 21:00 līdz 23:00 izbalsošanas krēslos sēdīsies divi dalībnieki.

Vienu dalībnieku uz strīpas nosēdinās mājas lapas http://www.tvzvaigzne.lv lietotāji, kuri visu nedēļu portālā varēs balsot par favorītu. Tas dalībnieks, kurš iegūs mazāko balsu skaitu, sēdīsies uz strīpas. Otru vietu uz izbalsoto sola ieņems dalībnieks, kuru no sava vidus izbalsos šova dalībnieki. To, kurš no viņiem pametīs šovu, telefona balsojumā noteiks Kanāla 2 skatītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!