Foto: DELFI

Lai gan kopš šova TV zvaigzne noslēguma nav pagājis ne gads, reti kurš vairs atceras visus 18 jaunos censoņus, kuri pagājušā gada septembrī apņēmības pilni devās dzīvot realitātes šova telpās, solot Latvijai kļūt par jaunajām ekrāna zvaigznēm. DELFI Izklaide piedāvā atskatīties uz šiem jauniešiem un to, vai viņu mērķi ir realizējušies.

Vienīgais veiksmes stāsts – Edgars Toretto


Foto: DELFI

Skaidrs, ka visveiksmīgāko karjeru pēc TV zvaigznes izveidot izdevies Edgaram Gailītim jeb Toretto. Puisis tika pieteikts šovam kā bijušais cietumnieks. Viņš pats no šīs pieredzes nekad nav kaunējies, gluži otrādi - Toretto pat savulaik uzsvēra, ka šī neparastā pieredze padara viņu par skatītājiem interesantu.

Kamēr puiša šova kolēģi slēgtajās telpās būra gaisa pilis par to, kā viņiem izdosies padarīt televīzijas skatītāju dzīvi labāku, Toretto lieki nesapņoja, bet skaidri paziņoja - viņš vēlas vadīt raidījumu par tēmu, kas latviešus interesē visvairāk - par seksu.

Pie šīs ieceres puisis stingri turējās arī pēc iznākšanas no šova telpām. Toretto sākotnēji mēģināja darboties kopā ar saviem šova kolēģiem Juri Grīntālu un Aldi Grandānu, bet galu galā saprata, ka viņš visu var pats.

Izcēlis slavas saulītē porno zvaigzni no Latvijas un nācis klajā ar skandalozām atklāsmēm, Toretto bija nopelnījis seksu alkstošo latviešu mīlestību un atvēra savu blogu nimfomans.lv.

Toretto kļuvis par Latvijas galveno seksa ekspertu, kurš neliedz savu konsultāciju viskutelīgākajos jautājumos un cer, ka drīzumā piepildīsies arī viņa sapnis par seksa raidījumu.

Tauta Toretto mīl un nīst vienlaicīgi, bet skaidrs, ka savu puisis ir panācis - Toretto kļuvis par TV zvaigznes uzvarētāju reālajā dzīvē, jo tieši viņa vārds ir tas, kuru pēc šova atpazīst teju visa Latvija.

Uzvarētājs un spilgti tēli grimst aizmirstībā


Foto: DELFI

Ja dažādu muzikālo talantu šovu dalībnieki pēc sacensības noslēguma vēl kādu laiku turpināja atgādināt tautai par sevi, izdodot dziesmas un burzoties dažādās prezentācijās, lielākā daļa TV zvaigznes spīdekļu diemžēl pazuduši uzreiz pēc šova noslēguma.

Piemēram, Arturs James Puidza, kurš pats solīja "pašaut vaļā" un nepazust, tā arī neatgriezās apritē pēc izbalsošanas. Tādi cilvēki kā Edgars Andersons, Egii jeb Egita Spodra Stroda, Linda Sevastjanova visdrīzāk var staigāt pa ielu mierīgi - maz ticams, ka kādam sāks likties, ka tie kaut kur redzēti.

Arī māsiņas Marta un Dārta Grīsles, kuras šova laikā piesaistīja visai ievērojamu tautas uzmanību, pēc šova šo uzmanību nespēja noturēt, lai gan centās pazibēt dažās šovbiznesa ballītēs.

Sākotnēji daudzsološais tēls bezdarbnieks Juris Grīntāls klusiņām turpina darboties tajā pašā sfērā. Vienubrīd Juris kopā ar Aldi Grandānu un Toretto visnotaļ cerīgi pieteica sevi tautai ar stāvizrādi Nākotnes pagrabs, bet diemžēl trijotnes ceļi šķīrās jau pēc otrās izrādes.

Pat efektīgā blondīne Elīna Melnbārde ar dižiem darbiem pēc šova par sevi nav atgādinājusi.

Taču, kas pats dīvainākais, visgarlaicīgākais tautai pēc šova ir tieši tā uzvarētājs Dzintars Neimanis. Iespējams, tieši "pareizā puiša" tēls bija tas, kurš pēc šova atbaidījis tautu - puiša centieni turpināt TV zvaigznē iesākto interesējuši labi ja pārdesmit uzticīgākos fanus.

Arī slikta slava ir slava


Foto: Privātais arhīvs

Šova laikā, iespējams, daļa skatītāju pat nepamanīja, ka starp dalībniekiem ir tāda Santa Getmančuka jeb Vintāžas Santa. Īpatnējajam reperim Mārtiņam Nunguram jeb Džokeram bija izveidojies savs fanu loks, taču arī viņš šova laikā neatstāja iespaidu par dižu pienesumu Latvijas šovbiznesam.

Viss gāja uz to, lai abi tiktu aizmirsti, līdzīgi kā lielākā daļa TV zvaigznes censoņu, bet tad notika liktenīgais pavērsiens. Abi izlēma kopā ierakstīt dziesmu. Turklāt vēl papildināt to ar video klipu.

Notika neticamais - gandrīz aizmirstie varoņi vienā dienā tika uzrauti slavas virsotnēs. Nācija sajūsmā plosījās internetā - Santai un Džokeram bija izdevies pārspēt Nottāra un Mārtiņa Gruntes klipu Perfekta diena. Tava paradīze sociālajos tīklos tika neoficiāli atzīts par Latvijas sliktāko videoklipu.

Paši mākslinieki gan šādam pavērsienam nebija gatavi, tāpēc, tā vietā lai izmantotu pēkšņo slavu, atkal pazuda no aprites. Zināms, ka Santa turpina taustīties pa mūzikas lauciņu, bet Džokera balsi varot dzirdēt, ja zvana uz kādu telekomunikāciju uzņēmumu un lūdz sarunu ar operatoru.

Papildus labā slava izpaliek


Foto: Publicitātes foto

Ne visi TV zvaigznes censoņi bija jauniņie šovbiznesā. Trīs no sacensības dalībniekiem šovbiznesa draugi jau atpazina - modes ekspertu Jaroslavu Barišņikovu, realitātes šovu zvaigzni Violetu Stepanovu un auto sportistu un dīdžeju [Ex] da Bass.

Šie jaunieši katrs savā lauciņa bija gani zināmi. Ja Violetas vēlme šovā bija vienkārši izbaudīt kārtējo piedzīvojumu, bet abiem puišiem - vairot savu popularitāti, tad var teikt, ka Violetai vienīgajai izdevās panākt iecerēto.

Jaroslavs, kurš, iespējams, ar nolūku bija piesaistīts šovam, lai raisītu skatītāju interesi, jau pavisam drīz tika izbalsots, skaidri norādot, ka tautai puisi labāk patīk redzēt, spīdam modes burziņos, nevis laiski dirnot uz šova dīvāniņa.

Arī [Ex] da Bass popularitāte saglabājusies tajā pašā līmenī. Savukārt Violeta tika pie papildus popularitātes, tiesa, varbūt ne pašas iecerētajā veidā.

Atraktīvā meitene kā talantīga aktrise TV zvaigznes telpās izspēlēja seksa ainiņu, bet diemžēl daļa tautas joku tā arī nesaprata un izgāza savu žulti pār jautro blondīni, kura vienkārši bija vēlējusies padarīt TV zvaigzni atraktīvāku.

Tagad gan viņa nolēmusi atkal pagozēties TV ekrānos šovā Lauku sēta.

Piecu minūšu superzvaigznes neparastā lauciņā


Foto: DELFI

Šovs ļāva uz piecām minūtēm izbaudīt pašas slavas virsotnes divām meitenēm - Kristīnei Trušinskai un Santai Čerņevskai. Abas šīs meitenes neticamu popularitāti izpelnījās visai ērmotās sfērās - viena kā grūtniece, bet otra - kā selfiju karaliene.

Kristīne slavas virsotnes sasniedza šova laikā pēc pašas paziņojuma par grūtniecību ar visām no tā izrietošajām sekām. Kristīnes popularitāte šajā sakarā bija tik liela, ka pārējie TV zvaigznes dalībnieki pamatoti sāka sūkstīties, ka šovs, kurš sākotnēji bija paredzēts kā jauno TV censoņu skola, pārvērties par bērna gaidīšanu tiešraidē.

Savukārt Santa īsto slavu izbaudīja jau pēc iznākšanas no TV zvaigznes telpām. Šovā nekas pat neliecināja par to, ka meitenei būtu īpašs talants pašbildīšu uzņemšanā. Pēc TV zvaigznes noslēguma meitene, pat neizmantojot šovā gūto popularitāti, turpināja intensīvi uzņemt selfijus, ar savu darbību izpelnoties plašu rezonansi un titulu "selfiju karaliene".

Diemžēl abas meitenes acīmredzot nobijās no pēkšņās nokļūšanas slavas zenītā, tāpēc negaidīti pazuda no aprites. Kristīne uz vairāk kā pusgadu pazuda bez vēsts, atgriežoties apritē Holi festivālā, bet Santa pēc vairāku mēnešus darbības pati nolika kroni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!