Foto: DELFI

Otrdienas, 9. decembra, vakarā šova TV zvaigzne izbalsošana izvērtās īpaši dramatiska. Uz strīpas sēdās trīs dalībnieki – Džokers, Elīna (attēlā) un Santa numur viens, un izbalsotas tika abas meitenes, kuras skatītāji un šova puiši vairākkārt atzinuši par smukākajām šova telpās.

Santa un Džokers bija spiesti sēsties uz izbalsošanas strīpas, jo viņu darbi šonedēļ tika atzīti par visvājākajiem. Savukārt Elīnu kā trešo nelaimīgo iekšējā balsojumā noteica paši dalībnieki, kurus, līdzīgi kā skatītājus, bija nokaitinājusi meitenes nemitīgā īdēšana un skandalēšanās, atkal atgriežoties šovā.

Skatītāju balsojumā Elīna saņēma vismazāk balsu, bet visvairāk tika Džokeram, kuram vienīgajam no trijotnes tika dota iespēja turpināt spēli.

Santas un Elīnas aiziešana varen saskumdināja pārējos šova kolēģus, jo īpaši Toretto, par kura sirdi abas meitenes pirms pāris dienām bija sakāvušās. Pēc savu sirdsdāmu izbalsošanas Toretto kļuvis neierasti kluss un domīgs, bet skatītāji jau īd, ka šova telpās iestājies panīkums.

Interesanti, ka pēc abu skaistuļu izbalsošanas šovā ir palikuši astoņi finālisti, starp kuriem ir tikai divas dāmas. Tā kā Martas sirdi jau aizņēmis šova kolēģis Neimanis, skatītāji sociālajos tīklos pauž cerību, ka Linda rīkosies un nocopēs kādu no pieciem pārējiem puišiem, citādi pēdējā šova nedēļa būšot pavisam garlaicīga.

Abu meiteņu izbalsošana bija pēdējā izbalsošana šovā - jau nākamnedēļ TV zvaigzne noslēgsies un būs zināms uzvarētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!