Foto: Publicitātes foto

Noslēgumam strauji tuvojas Kanāla 2 šovs TV zvaigzne, un cīņa kļūst arvien spraigāka. Tiesa, divām daiļavām iespēja uzvarēt otrdien, 2. decembrī, tika atņemta – iknedēļas izbalsošanā vajadzīgo skatītāju atbalstu neguva Dārta un Violeta (attēlā no labās).

Šonedēļ uz strīpas sēdās Edgars Toretto un Dārta, kuri bija novērtēti kā visvājākie pārbaudījumā, bet par iekšējā balsojuma upuri šoreiz kļuva Violeta.

Abas daiļā dzimuma pārstāves neieguva nepieciešamo skatītāju atbalstu un šovu pameta. Tiesa, ne Dārta, ne Violeta par to īpaši sarūgtinātas vis nebija - Dārta jau pirms tam bija atzinusies, ka ir nogurusi no intrigām un vēlas iziet, bet Violeta nāca klajā ar īpaši pārsteidzošu paziņojumu.

Atvadoties no kolēģiem, viņa paziņoja, ka TV zvaigznē bija ieradusies, lai taisītu šovu, un mīklaini izmeta, ka viņu šeit iesūtījis "visaugstākais dievs", kā brīžiem tiek dēvēta šova Balstiņa.

Līdz šova beigām ir palikušas vēl nepilnas divas nedēļas, un palikušajiem dalībniekiem jauni vairs nepievienosies. Lai gan bija domāts, ka arī no šova izbalsotajiem dalībniekiem otra iespēja netiks dota, tagad skatītāji var balsot par to, kurš tomēr būtu pelnījis atgriezties. Tiesa, šova skandalozākās dalībnieces - bijušās striptīzdejotājas Kristīnes - starp viņiem nav.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!