Foto: Publicitātes foto

Jau 31. augustā pie skatītājiem kanālā TV3 un video satura platformā Go3 nonāks jaunais ikvakara seriāls – dzīves drāma "Nemīlētie", kas veidota, balstoties uz populārā lietuviešu rakstnieka Edvīna Kaledas triloģijas "Nemīlētie", "Svešinieki", "Nosodītie" pirmās daļas motīviem.

Dzīves drāmu "Nemīlētie" veido populāro TV seriālu "Viņas melo labāk" un "Radiņi" radošā komanda.
TV3 seriālā "Nemīlētie" galvenās lomas atveidos aktrise Rēzija Kalniņa, Egons Dombrovskis, Artūrs Dīcis, Elīna Bojarkina un Edijs Zalaks.

Seriālā piedalīsies arīaktrise Inita Dzelme, Dārta Daneviča, Ģirts Rāviņš, Toms Liepājnieks un citi skatītāju jau iepazīti un iemīļotie aktieri.

Seriāls stāsta par zaudētājiem un neveiksminiekiem, kuri vienas nakts laikā kļuva bagāti. Tie ir vīrieši, kuri ir nodevuši savas mīļotās sievietes, tie ir laimes meklētāji, kuri atrod vieglu ceļu, lai tiktu pie naudas, bet kādam viens pārgalvīgs solis būs jāizpērk visu turpmāko dzīvi.

Kāds savu mīlestību ir gatavs pārdot par grašiem, bet kāds uzticīgi mīl, lai cik arī ilgi otrs būtu jāgaida. Neskatoties uz seriāla skarbo sižetu, tas ir arī stāsts par mīlestību – lielu, spēcīgu un sāpīgu. Stāsts par spēju saglabāt cilvēciskās attiecības apkārt esošajā necilvēcīgajā vidē.

Mīlestība, sabiedrības morāle un dzīves realitāte ir trīs stāsta centrālās sižeta līnijas.

"Kad 2008. gadā pasauli pārņēma finanšu krīze, vieni bagātīgi investēja savā biznesā, citi palika bez nekā, bankrotējot un meklējot iespējas, kā izdzīvot. Seriāls "Nemīlētie" stāsta tieši par šo laika posmu, par pamatu izmantojot reālas personības dzīvesstāstu. Tas ir stāsts par jaunu vīrieti, kurš mīlestības dēļ upurēja savu dzīvi un brīvību, nonākot bezdibeņa malā, bet nenododot ne sevi, ne savus tuvos, " parseriālu stāsta producents Rimvīds Martinaitis.

Attiecību drāma "Nemīlētie" ir veidota pēc lietuviešu rakstnieka Edvīna Kaledas (īstajā vārdā Giedrius Rekašius; dzimis 1965. gada 27. novembrī Telšos) triloģijas"Nemīlētie", "Svešinieki", "Nosodītie" pēc pirmās daļas motīviem, kas balstīta uzpatiesiem notikumiem.

Edvīns Kaleda ir viens no šī gadsimta Lietuvas spilgtākajiem rakstniekiem, kura grāmatas ir iemantojušas īpašu popularitāti un lasītāju atzinību.

„Romāns „Nemīlētie" ir mana drauga stāsts. Mūsu klasē bija aptuveni divpadsmit puišu. Šodien gandrīz puse no viņiem ir jau bijuši aiz restēm, citi joprojām tur ir. Attiecīgi materiāla par ikdienu cietumā un notiesātajiem man bija ar uzviju – man šķita, ka es to pazīstu kā ne viens cits, un kāpēc gan šis temats nevarētu ieinteresēt skatītājus? Protams, romānā stāsts ir papildināts ar mīlestības tēmu un attiecību peripetijām gan starp ģimenēm, gan mīļākajiem, gan paaudzēm," romāna stāstu atklāj rakstnieks Edvīns Kaleda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!