Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 11. jūnija, vakarā TV3 atklāts unikālais iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu. Tajā Latvijas sievietes iepazīstinātas ar desmit brašiem saimniekiem, kuri savās lauku sētās audzē teju visu iedomājamo – pat sliekas. Nu sāksies dāmu cīņa par vīriešu sirdīm.

Pie sievas ar TV3 šova palīdzību cer tikt desmit kungi no visas Latvijas - Ainārs Piļeckis (38 gadi) no Skrundas novada, Almants Kalniņš (28 gadi) no Talsu novada, Austris Pujāts (43 gadi) no Gulbenes novada, Egīls Rūsiņš (40 gadi) no Salas novada, Gatis Pliens (26 gadi) no Gulbenes novada, Juris Ozoliņš (attēlā) (54 gadi) no Carnikavas novada, Kaspars Vaikulis (22 gadi) no Jēkabpils novada, Oskars Dombrovskis (27 gadi) no Vecumnieku novada, Sandis Birkenbergs (30 gadi) no Salacgrīvas un Sandis Legzdiņš (21 gads) no Amatas novada.

Nu viss ir sieviešu rokās - tagad TV3 dod trīs nedēļas, kuru laikā ikviena televīzijas skatītāja, kura labprāt kļūtu par saimnieci lauku sētā, var rakstīt vēstuli sevis noskatītam saimniekam, pastāstot, kādēļ tieši viņš iepaticies visvairāk, un pievienojot savu foto.

Izskatot saņemtās vēstules, katram saimniekam tiks organizēti vairāki randiņi, lai tuvāk iepazītos ar dāmām, bet tās, ar kurām saskaņa izvērtīsies vislabākā, brauks uz laiku padzīvot pie zemniekiem, un tad tik sāksies īstais šovs, kurš, iespējams, beigsies ar kāzām.

Šova vadītājas lomā iejutusies atraktīvā Baiba Sipeniece-Gavare, kura atzīt, ka apbraukāt Latvijas āres un iepazīt mūsu burvīgos, strādīgos vīriešus bijis vairāk kā aizraujoši.

"Izrādās, ka Latvijā ir tik forši vīrieši! Dod Dievs pašai nesākt rakstīt tās vēstules," joko Sipeniece, gan pie reizes brīdinot dāmas, lai iepriekš padomā, vai gatavas veltīt sevi lauku dzīvei. Darbojoties šovā, viņa jūtas kā cilvēku likteņu veidotāja, jo katra saimnieka stāsts ir atšķirīgs.

"Dažiem šis šovs ir kā pēdējais izmisuma sauciens, citiem - jautra izklaide. Bija pat gadījumi, kad braucot prom no lauku sētas, mums pieskrēja saimnieka mamma un lūdzās: "Nu sameklējiet lūdzu viņam kaut ko!" Ceru, ka rudenī būs kāzas," stāsta Sipeniece.

Viņa atklāj, ka interesantāki par pašiem saimniekiem nereti esot viņu radinieki, kuri tur īkšķus par to, lai lauku sētā ienāktu kārtīga saimniece. Arī pašas saimniecības viena no otras ļoti atšķiras gan sakoptības ziņā, gan pēc darbības veida.

"Domāju, ka tad, kad būšu gados, rakstīšu grāmatu par to, ko piedzīvojām, meklējot dalībniekus šovam," spriež Sipeniece, atklājot, ka visgrūtāk bijis atrast potenciālos līgavaiņus Kurzemē, taču galu galā atrastie kurzemnieku puiši izrādījušies paši iekārojamākie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!