Foto: Publicitātes foto

TV3 muzikālajā šovā "Balss maskā" detektīvu komanda apvienojušās četras košas un atraktīvas personības - Baiba Sipeniece-Gavare, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Samanta Tīna un Jānis Šipkēvics.

Jau no 13. septembra vienpadsmit svētdienas vakaru garumā detektīvu komanda visdažādākajos veidos centīsies atklāt, kuras slavenības slēpjas zem 12 tēlu maskām.

Katrs no detektīviem liks lietā savus ieročus – kādam tā būs spēcīga intuīcija, citam zināšanas, bet kādam uzspīdēs vien tīrā veiksme. Iepazīsties ar šova "Balss maskā" detektīviem:

Baiba Sipeniece-Gavare ir komiķe un "StarFM Zoopastas" saimniece, kura ik rītu modina teju visu Latviju. Baiba pavedienus saskatīs it visā - gan stājā, gan gaitā, gan kustībās, gan balsī. Minot paļausies uz savu attīstīto sievietes intuīciju.

Viņa par jauno šovu teic tā: "Kopumā ar minēšanu neiet viegli, jo balsis tiek izmainītas līdz nepazīšanai, tādēļ jābūt ļoti vērīgam – pievēršot īpašu uzmanību kustībām, stājai, gaitai, un pat viena vienīga nejauša detaļa var būt nodevīga – tā man arī izdevās uzminēt vienu no slavenībām. Tagad, kad puse filmēšanas aizvadīta, man vairs nav variantu, kas slēpjas zem maskām, bet tās ir vokāli ļoti spēcīgas. Ja šie cilvēki vēl nav šovbiznesā, tad viņiem steidzami tas jāmaina," uzskata Baiba.

Jānis Krīvēns jeb Krivenchy ir supergrupas ''Singapūras satīns'' balss, podkāstu "Pāļa bazars" un "Pēdējā pilīte" saimnieks. Domās ārpus visām kastēm un rāmjiem. Ar savu netradicionālo pieeju atkodīs pat viscietākos riekstus.

"Līdz šim klasiskie "dziedāšanas šovi" man šķita ļoti garlaicīgi, tāpēc sākotnēji biju skeptisks par savu dalību, tomēr, noskatoties ārzemju "Balss maskā" versijas, man iepatikās šovs ar savu absurdumu (labā nozīmē) un neordināro konceptu. Turklāt, jau no redzētā šovā, pārliecinājos, ka mani visvairāk uzrunā tas, ka ar dalībniekiem un dziesmu izvēli tiek noklātas vairākas auditorijas vienlaicīgi un, iespējams, tieši šis varētu kļūt par pirmo dziedāšanas šovu, kurā tiek izpildītas dziesmas tām paaudzēm, kuras no televīzijas ir distancējušās," par lēmumu pievienoties šovam stāsta Krivenchy.

Dziedātāja Samanta Tīna savu jauno darbu raksturo šādi: "Šis ir jauns un nebijis šovs Latvijas vēsturē, un esmu droša, ka skatītājiem otrpus ekrāniem būs tikpat liels azarts kā detektīvu komandai. Man ļoti patīk tas, ka mūsu uzdevums nav vokālā snieguma vērtēšana, bet gan personību atmaskošana, kas ir jauns un nebijis izaicinājums arī man pašai!"

Bet Jānis Šipkēvics ir žurnālists un "Radio SWH" vadītājs. Minot izmantos savas enciklopēdiskās zināšanas mūzikas vēsturē un pamatīgo pieredzi Latvijas šovbiznesa vidē.

Jaunais šovs "Balss maskā" ēterā būs katru svētdienu no 13. septembra kanālā TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!