Foto: Publicitātes foto

Telekompānija TV3 aicina pieteikties dalībniekus jaunam attiecību šovam "Kaislību vasara". Šova veidotāji gaida "brīvus un iekārojamus" cilvēkus, kuri vēl nav atraduši savu pāri.

Jaunais vasaras realitātes šovs būšot unikāla iespēja ikvienam, kurš ir otras pusītes meklējumos, īpaši romantiskā un vasarīgā vidē iepazīt jaunus cilvēkus, ar kuriem pavadīt kopā ne tikai vasaru, bet arī turpmāko dzīvi.

Šova mērķis ir parādīt, kā cilvēki dažādos vecumos veido un mācās veidot attiecības. To, vai pāriem būs lemts palikt kopā arī pēc šova beigām, lems liktenis, bet šova laikā mīlnieki varēs iepazīt viens otru un veidus, kā komunicēt mīlestības valodās.

Katras sērijas ietvaros dalībniekiem būs iespēja piedalīties kopīgās un individuālās aktivitātēs. Kopīgajās aktivitātēs dalībnieki izzinās un centīsies apgūt piecas mīlestības valodas – apliecinājuma vārdus (komplimenti un jūtu izrādīšana), kopā pavadīto laiku (prasmes kopīgām aktivitātēm), dāvanas (ķermenis kā dāvana viens otram), mīlestības darbi (rīcība, kas apliecina simpātijas) un pieskārieni. Savukārt individuālajās aktivitātēs dalībnieki veidos savstarpējas attiecības, dodoties romantiskos randiņos, kas nenoliedzami būs katras sērijas būtiska sastāvdaļa.

Dalībniekiem jābūt vismaz 21 gadu veciem, norāda TV3 un aicina gribētājus līdz 5. maijam anketu aizpildīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!