Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. decembrī, TV3 kanāla skatītājiem bija iespēja sekot līdzi asinis stindzinošajiem notikumiem pašmāju detektīvseriāla Ēnu spēles pēdējā sērijā, pēc kuras ne viens vien skatītājs ir pārsteigts par telekompānijas lēmumu seriāla demonstrēšanu pārtraukt.

Lai gan seriāla translēšanas laikā sociālajos tīklos ne reizi vien izvērtās kaismīgas diskusijas par Ēnu spēļu veidotāju un aktieru profesionālajām prasmēm, pēc pēdējās sērijas sabiedrība pauda diezgan vienprātīgu sašutumu par to, ka svētdienu vakaros vairs "nebūs ko skatīties".

Lielākā daļa seriāla cienītāju bēdājās par to, ka neatrisināts palika abu galveno varoņu - Ilzes Ķuzules-Skrastiņas atveidotās Gabrielas un Aināra Ančevska tēlotā Roberta (abi attēlā) - mīlasstāsts, kā arī otrā plāna varoņu - Ilonas Balodes un Ginta Grāveļa - attiecības.

Tiem, kuri vēl klusībā cer, ka būs lemts uzzināt, kas tad ar abiem pārīšiem notiks nākotnē, gan nāksies bruņoties ar pacietību, jo vismaz tuvākajā laikā TV3 seriāla uzņemšanu neplāno turpināt.

"Šobrīd netiek plānots veidot turpinājumu TV3 daudzsēriju detektīvfilmai Ēnu spēles. Tas, protams, neizslēdz iespēju kādā mirklī atsākt tā filmēšanu.

Tomēr uz šo brīdi, kad reklāmas tirgus vēl nav nostājies uz kājām, ir sarežģīti realizēt projektu, kura izmaksas, lai nodrošinātu augstu kvalitāti, ir augstas," DELFI Izklaidei nākotnes plānus komentēja MTG TV kanālu direktore Latvijā Baiba Zūzena.

Foto galerijā: ieskats seriāla Ēnu spēles notikumos 11 sēriju garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!