Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 7. aprīļa, vakarā Precos ar svešinieku! skatītāji varēja sekot trīs šova ietvaros apprecēto pāru ikdienai. Lielākais klupšanas akmens visiem jaunlaulātajiem izrādījās laika atrašana kopīgām aktivitātēm, kas beidzās ar sūdzēšanos par intīmas tuvības trūkumu.

Zandas un Uģa attiecības turpināja veidoties visai draudzīgi par spīti sarežģījumiem - abu atšķirīgajiem dienas darbu grafikiem un gulēšanai atsevišķās istabās. Abus vienoja kopīga patika pret ēst gatavošanu.

Zane un Ulvis savukārt mainīja dzīvesvietu. Tā kā jaunais vīrs atklāja, ka Zanes tagadējā dzīvesvietā viņam āderes traucē izgulēties, sieviņa atrada jaunu mitekli speciāli abiem, cerot, ka šī kļūs par pāra ģimenes ligzdiņu izdošanās gadījumā.

Eksperti secināja, ka starp šo pāri valda īpašs humoriņš un cieņa. Zane turpināja īpaši rūpēties par vīriņu, gatavojot viņam gaļu, lai gan pati to neēd, kā arī dzimšanas dienā palutinot ar teātra biļetēm.

Ulvis gan pret sievas gatavotajiem gardumiem bija diezgan kritisks, taču Zane visu uztvēra ar smaidu, atklājot, ka no Ulvja vairs neko negaida.

Lai palīdzētu attiecību veidošanā, pāri tika vesti uz konsultāciju pie mācītāja. Mācītājs deva jaunlaulātajiem padomu ieguldīt attiecībās un novērtēt otra ieguldījumu.

Uģis to realizēja, iegādājoties skapi Zandas drēbēm un palīdzot ar viņai nepatīkamo trauku mazgāšanu, taču sieva atzinās, ka joprojām nejūt pret vīru nepieciešamās jūtas.

Zane savukārt nodarbojās ar mantu krāmēšanu un pārvākšanos uz savu un Ulvja jauno dzīvokli. Eksperti izteica bažas par to, ka Zane, lutinot vīriņu un visu darot pati, iespējams, pārcentusies.

Ar pozitīvu attiecību pavērsienu iepriecināja Zaiga un Raimonds. Jaunā sieva atzinās, ka pāris, pārdzīvojis pirmās kopdzīves problēmas un nelielu atsvešināšanos, atkal tuvinās viens otram.

Sērijas beigās Ulvis pārsteidza, atklājot, ka līdz šim vēl nav baudījis nekādus intīmus brīžus ar Zani - pat ne īstas bučiņas. Arī Zane atzinās, ka abi kā pāris tomēr nejūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!