Foto: Publicitātes foto

Drosmīgā attiecību šova Precos ar svešinieku! pirmajos raidījumos dotās cerības par jauku pāru izveidi lēnām sāk izplēnēt. Uzsākot kopdzīvi, visi trīs pāri saskārās ar ikdienas problēmām, bet divi dalībnieki godīgi atzinās, ka vairs nejūt simpātijas pret saviem laulātajiem draugiem.

Otrdienas, 31. marta, vakarā šova skatītāji varēja vērot, kā veidojas visu trīs saprecināto pāru kopdzīve pēc kāzām un ceļojuma. Viscerīgāk ar kopā dzīvošanu vedās Zaigai un Raimondam.

Lai gan arī šim pārim radās nelielas sadzīviskas domstarpības, abi pirmajās dienās dzīvoja visai saskanīgi. Kad Zaiga ievācās Raimonda dzīvoklī, abi rūpīgi centās pārkārtot mājvietu tā, lai tā būtu pa prātam abiem, pat veicot nelielu remontiņu.

Zaiga un Raimonds kopā iepirka mājai nepieciešamās lietas, kopā vārīja frikadeļu zupu un draudzīgi apdarīja ikdienas mājas darbus, atstājot vietu arī īpašām sarunām.

Otrais vīrs Ulvis ievācās sievas Zanes dzīvoklī. Jaunā sieva jau no pirmās dienas ļoti centās, lai abiem viss izdotos. Pati būdama vegāne, Zane speciāli bija sagādājusi savam fitnesu mīlošam vīram gaļu un lutināja ar maltītēm.

Jaunais vīrs gan pārsteidza sievu, negaidīti atklādams, ka nejūt pret viņu "īstās jūtas". Zane izrādījās ļoti saprotoša un izteica gatavību Ulvim palīdzēt grūtajā ceļā uz ģimenes veidošanu, kurā puisim acīmredzot trūkst pieredzes.

Ulvis godīgi atzinās, ka "uz māksliniecēm līdz šim nav skatījies kā uz sievietēm". Lai padarītu sieviņu savai acij tīkamāku, viņš veda Zani iepirkties, izvēloties viņai sievišķīgu kleitu. Lai gan Zane atzinās, ka tas nav viņas stils, kleita tika nopirkta un valkāta vīram par prieku.

Taču vissliktāk gāja Zandai un Uģim, kuru savienība sākotnēji šķita viscerīgākā. Nedēļu pēc ceļojuma Zanda bija kā akā iekritusi. Kamēr jaunais vīrs viņu uzticīgi gaidīja ievācamies abu kopīgajās mājās un centās saskaņot abu darba grafikus, Zanda nebija sazvanāma un arī uz īsziņām neatbildēja.

Kad jaunā sieviete pēc nedēļas beidzot "atradās", viņa paziņoja, ka negrib dzīvot kopā ar Uģi, jo viņa klātbūtnē izjūtot diskomfortu. Atstājusi savas mantas pie jaunā vīra, Zanda uz nedēļu atkal izkūpēja.

Kad šova veidotāji tomēr piespieda Zandu dzīvot kopā ar vīru, Uģim nācās gulēt uz dīvāna, jo sieva atteicās laist vīru laulības gultā. Lai palīdzētu Zandai tikt galā ar iekšējiem dēmoniem, talkā nāca ekspertu komanda.

Speciālisti secināja, ka Zandas pēkšņajai pretreakcijai pret Uģi iemesls ir cits vīrietis. Atklājās, ka, kamēr Zanda baudīja kāzu ceļojumu ar Uģi, viņai uzradies vēl viens precēt gribētājs - bijušais draugs.

Arī Uģim nācās skumīgi secināt, ka abi ar sievu negaidīti ir pamatīgi attālinājušies. Nedaudz atplaukt Zandai lika vismaz došanās iepirkties, kurā nemīlētais vīrs iegādājās viņai jaunu somu. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!