Foto: Publicitātes foto

Pēc otrdienas, 24. marta, vakarā TV3 šova Precos ar svešinieku! trešā raidījuma daudzu prātu nodarbina jautājums, kas īsti notiek starp šova it kā atturīgāko pāri – sportisko skaistuli Ulvi un viņa Zani (abi attēlā).

Abi jaunieši kāzu ceļojumā bija devušies kruīzā no Tallinas un Helsinkiem, un īsā medusmēneša brauciena laikā gan kopā baudīja ūdenspriekus SPA centrā, gan ļāvās masāžai, gan slidoja.

Tiesa, kamēr abi pārējie pāri jau paguvuši tik ļoti sarast viens ar otru, ka kamerām izdevās iemūžināt pat skūpstus, Ulvis un Zane pagaidām rada visatturīgākā pāra iespaidu - pat pastaigājoties, viņi ietur pieklājīgu distanci un praktiski iztiek bez fiziskas saskarsmes.

Jau šovā Ulvis neslēpa, ka nejūt aicinājumu "čubināties" ar Zani, un arī sarunā ar DELFI Izklaidi viņš atzīst - lai gan meiteni viņam izvēlējusies ekspertu komanda, vismaz pagaidām puisim ir sajūta, ka Zane gluži vienkārši nav viņa tips.

Par to, vai abiem jauniešiem kāzu ceļojuma laikā ir vai nav bijusi intīma tuvība, Ulvis kā īsts džentlmenis klusē.

Viņš nedz noraida, nedz apstiprina skatītāju aizdomas, kas radās pēc otrdienas raidījumā demonstrētajiem kadriem, kur abi vāļājas vienā gultā, tomēr kritiskie vārdi par sievu liek domāt, ka seksuālajā sfērā šim pārim īsta saskaņa nav vis bijusi iespējama.

Lai gan puisis uzsver, ka daudz augstāk par vizuālo izskatu viņš vērtē iekšējās sajūtas, visskarbāko vērtējumu Zane saņem tieši par savu atturīgo un ikdienišķo ģērbšanās stilu.

"Kāzās viņa bija skaista, bet kāzās jau visas līgavas ir smukas. Vēlāk, godīgi sakot, mani baigi nomāca tas, kā viņa ir ģērbusies. Viņai bija viena jaciņa ar kapuci, visu laiku staigāja, ietinusies šallē. Četras dienas blakus viņai, runājot vienkāršā valodā, nosita visu apetīti. Man negribējās viņai tuvoties," godīgs ir Ulvis, kura sirds kārojusi pēc sievišķīgākas būtnes.

Sportiskais puisis neslēpj, ka ir no iekarotājiem - viņam nepatīkot, ja meitene ļaujas seksa priekiem jau attiecību sākumposmā, jo svarīgs esot iekarošanas process.

"Man nepatīk, ka atdodas pirmajā randiņā. Meitenei ir jābūt atturīgai, bet Zani es ceļojuma laikā pat necentos iekarot. Viņa mani "neuzrunāja". Viņa nav mans tipāžs," skaidro Ulvis.

To, kā tālāk attīstīsies šova pagaidām šķietami atturīgākā pāra attiecības, rādīs laiks. Pēc ceļojuma visi trīs pāri atgriezušies ikdienas dzīvē, kur viņiem būs sešas nedēļas laika, lai pārliecinātos, vai eksperiments - doties pie altāra ar pilnīgu svešinieku - ir izdevies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!