Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ karstas diskusijas TV3 šova Precos ar svešinieku! skatītāju vidū radīja brašā apsardzes darbinieka un fitnesa skaistuļa Ulvja (attēlā) izteikumi par savu šova sieviņu Zani, bet tagad puisis skaidro, ko patiesībā domājis.

"Zane ir simpātiska sieviete, laba saimniece un pozitīvs cilvēks, nevienu brīdi neesmu to noliedzis. Gribu piezīmēt, ka es Zani neesmu izvēlējies par sievu, bet to ir izdarījuši eksperti," DELFI Izklaidei skaidro Ulvis.

Viņš uzsver, ka nekad nekritizē cilvēkus, ko pats ir izvēlējies kā draugus vai paziņas, jo tā viņš atzītu, ka neciena pats sevi un savu izvēli. Tāpat puisis uzsver - viņš nekad nav kritizējis Zani kā personību.

"Šeit vajadzētu izdalīt divas dažādas lietas - cilvēks nav manā gaumē vai viņš ir nesimpātisks. Nez kāpēc, cilvēki šeit liek vienādības zīmi. Bet tās ir divas dažādas lietas," skaidro Ulvis, kurš jau ceļojuma laikā sapratis - Zane gluži vienkārši viņu "neuzrunā".

"Ikvienam no mums ir cilvēku grupa ar savu ģērbšanās stilu, kuri mūs neuzrunā, piemēram, goti, metālisti, reperi vai klasiskā stila piekritēji. Tas ir normāli, jo esam tik dažādi. Tādiem cilvēkiem mēs ikdienā paejam garām vai nepievēršam uzmanību. Bet šajā situācijā man liek izteikt viedokli.

To es arī vēlējos pateikt, ka šis Zanes stiliņš mani neuzrunāju, bet tam nav nekāda sakara ar viņas personību. Un šeit nav runa par draudzību, bet gan par attiecībām un ģimeni. Arī es daudziem cilvēkiem nepatīku, bet tāpēc jau mēs kontaktējamies ar cilvēkiem, kuri mums patīk," savu domu rezumē Ulvis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!