Foto: Publicitātes foto

TV3 ir uzsācis noslēpumainākā un intriģējošākā muzikālā šova "Balss maskā" 2. sezonas filmēšanu, kas pārsteigs ar jaunām un neparastām maskām, košiem priekšnesumiem un mīklainiem pavedieniem, lai atklātu visrūpīgāk glabāto noslēpumu – kas slēpjas zem maskas?"

Jaunajā sezonā sagaidāma vēl spilgtāka sacensība 12 nedēļu garumā – košāki tērpi, skaļākas balsis, daudzveidīgāks repertuārs un negaidītāki pārsteigumi, portālam "Delfi" teic TV3 pārstāve Alise Mališko.

Maskas minēt turpinās detektīvu komanda - Samanta Tīna, Baiba Sipeniece-Gavare, Jānis Šipkēvics un Jānis Krīvēns. Savukārt dalībniekus uz skatuves atbalstīs šova vadītājs Mārtiņš Spuris.

Šovā piedalīsies divpadsmit sabiedrībā zināmas personas, pārstāvot visdažādākās nodarbošanās un profesijas. Katrs dalībnieks uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Dalībnieku sniegumu vērtēs gan skatītāji tiešsaistē, gan detektīvu komanda, kas centīsies atklāt, kas slēpjas zem maskām.

"Zem maskām ir cilvēki, kuri ir spēruši ļoti lielu un drosmīgu soli, piekrītot piedalīties šovā. Starp maskām ir arī slavenības, kas nav mūziķi, tādēļ tas ir liels piedzīvojums un pārdzīvojums vienlaikus, kas prasa uzdrošināšanos uzkāpt uz skatuves. Arī šajā sezonā tos, kuri slēpjas zem maskām, zina vien daži. Tādēļ arī mums, šova veidotāju komandai, tā ir iekšējā spēle, jo gan operatori, gan tehniskais personāls cenšas izprovocēt un uzminēt tos, kuri slēpjas zem maskām," atklāj šova producente Ilze Jansone.

Jaunās sezonas "Maskas" šobrīd tiek turētas noslēpumā, atklājot vien divas – Saules Meitu un Siļķi Kažokā. Jau ieraugot tās, ir skaidrs, ka uzminēt to, kas slēpjas zem neparastajām maskām, nebūs vienkārši. Jaunajai sezonai varēs sekot līdzi ik svētdienas vakaru plkst. 20.00 jau no 7. marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!