Foto: LETA/publicitātes foto

Pirmdien pie TV3 skatītājiem ar jauno sezonu atgriezīsies iepazīšanās šovs "Nākamā pietura: Mīlestība".

TV3 šova "Nākamā pietura: Mīlestība" desmit raidījumu laikā skatītājiem būs iespēja iepazīt vairāk nekā 50 dalībniekus visās vecuma kategorijās un visdažādākajās darbības nozarēs.

Dalībnieku vidū būs gan zemnieki, gan biroja darbinieki, gan medmāsas, studenti un mākslinieki. Tas nozīmē vienu – garlaicīgi nebūs ne dalībniekiem, ne skatītājiem. Tāpat kā šova pirmajā sezonā, arī 2. sezonā katrā raidījumā būs iespēja sekot līdzi tam, kā norisinās pirmais randiņš trim pāriem, taču daži iepazīšanās stāsti būs tik interesanti, ka tiem skatītāji varēs sekot divos raidījumos pēc kārtas.

Pāri dosies uz skaistām vietām visā Latvijā – muižām, pilīm un viesu namiem. Ierodoties tur, viņiem būs jāsaka savs "jā" vai "nē" randiņa turpinājumam. Un, ja abi teiks "jā" – skatītāji redzēs, kādas vēl romantiskas izdarības viņiem sarūpētas. Un, protams, ka visu ceļu mīlniekiem sekos Mīlas radio, kurš ne tikai dos norādes par to, kādā virzienā jābrauc, bet brīžiem pajautās arī āķīgus un pikantus jautājumus.

Pārus piemeklēs attiecību pētniece Inga Bērziņa

Iepazīšanās stāstam līdzi sekos attiecību pētniece Inga Bērziņa. Viņa ne vien piedalās pāru atlasē un sniedz padomus, kuriem dalībniekiem būs lemts piedzīvot kopīgu randiņu, bet arī, vērojot cilvēkus no malas, izteiks savu viedokli par to – "būs" vai "nebūs".

Šova pirmajā sezonā šo lomu pildīja sabiedrības dāma un personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa, taču nu nu viņu nomainījusi Bērziņa. Sadarbības pārtraukšanu ar Lieckalniņu TV3 portālam "Delfi" skaidroja šādi: "Līdzšinējo šova attiecību eksperti Annu Lieckalniņu nomaina psiholoģe Inga Bērziņa, kura šovā iejutīsies attiecību pētnieces lomā – izvēloties atbilstošos pārus un sniedzot savus novērojumus par to, kā labāk piedzīvot pirmo randiņu."

Kā saka Inga: "Viens ir redzēt dalībnieku anketas un dzirdēt, ko viņi stāsta par sevi sarunas laikā, bet pavisam cits, piedzīvot to brīdi, kad viņi iekāpj vienā automašīnā. Mīlestības ceļi ir neizdibināmi un līdz ar to neviens attiecību pētnieks nevar 100% apgalvot – lūk, esmu atradis īsto un vienīgo pāri. Amora bultas lido tik haotiski un brīžiem nesaprotami, ka arī man – cilvēkam kas ar attiecībām strādā ikdienā, bieži vien ir pārsteigums," teic Bērziņa, kura jauniešu vidū zināma arī kā mamma jūtūberei un influencerei Beta Beidz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!