Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 10. marta, vakarā TV3 skatītājiem tiek nodots jauns, Latvijā nebijis šovs Precos ar svešinieku!, kurā seši drosmīgi dalībnieki ir piekrituši piedalīties "aklajās kāzās" - mīt gredzenus ar pilnīgu svešinieku un visas Latvijas priekšā pamēģināt ar viņu sadzīvot sešas nedēļas.

Šovā trīs puiši un trīs dāmas nolēmuši ļauties īpaši drosmīgam eksperimentam - ekspertu komanda katram no viņiem izvēlēsies piemērotāko partneri, un visi trīs pāri, tā arī pirms tam nesatiekoties, dosies pie altāra.

Pēc kāzām pāriem būs dotas sešas nedēļas, lai iepazītu vienam otru. Ja viss izdosies, viņi paliks kopā un eksperiments būs uzskatāms par veiksmīgu, bet, ja jūtas un sapratne neradīsies, brīvmācītāja Valtera Korāļa noslēgtā laulība tiks šķirta.

Atklāšanas sērijā otrdienas, 10. marta, vakarā pulksten 21 TV3 skatītāji tiek iepazīstināti ar izvēlētajiem eksperimenta dalībniekiem - atpūtas kompleksa Plosti vadītāju Zandu Štrausu, viesmīli un darbmācības skolotāju Zani Lauri, pārdevēju Zaigu Biģeli, apsardzes vadītāju un fitnesa treneri Ulvi Grīnvaldu, bārmeni Uģi Žogotu un lidostas drošības dienesta darbinieku Raimondu Valpēteri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!