Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 23. marta, vakarā TV3 šova Tēta nedienas Latvijā fanus gaidīja lielisks pārsteigums. Daudzos sievietes pienākumus uzņēmās hokejists Kaspars Saulietis, kamēr viņa mīļotā Katrīne (pāris attēlā) baudīja pelnītu atpūtu.

Šajā sērijā hokeja kluba Dinamo Rīga uzbrucējs Kaspars Saulietis pieņēma izaicinājumu pierādīt savas spējas ne tikai hokeja laukumā, bet arī ģimenes ikdienas dzīvē, paliekot mājās viens ar bērniem, kamēr sieva Katrīne laiski atpūšas Hotel Jūrmala Spa.

Lai gan varētu likties, ka skaistās Katrīnes dzīve ir viena vienīga laiskošanās, realitāte ir pavisam cita. Sieviete atklāja, ka abi ar vīru dalot mājas rūpes, bet tad, kad mīļotais nav mājās, viņai jāuzņemas arī meitiņu Kerijas un Kortnijas izvadāšana pa mācību iestādēm, turklāt kā trešais bērns ir kaķis.

Darbu dunā Katrīne neaizmirst rūpēties arī par sevi, lai neapniktu mīļajam vīram. Kā uzsvēra pati sieviete, viņa mājās visu laiku strādā.

Lai arī Kaspars bija mazliet sabijies, kā ar visu tiks galā, hokejistam veicās tīri labi. Meitiņām ļoti garšoja tēta gatavotais ēdiens. Vīrietis gādīgi centās sakārtot arī mājas "meiteņu stūrīti", uzmanoties, lai neizmestu kādu no sieviņas smalkajiem krēmiem.

Grūtības sākumā sagādāja palīdzēšana vecākajai meitai skolas darbu veikšanā – mazulīte pat sāka raudāt. Taču arī te viss beidzās labi.

Katrīne atklāja, ka bērnu pieskatīšanā viņai nākas iesaistīt arī kaimiņus un citus ļaudis, paužot bažas, kā visu samenedžēt izdosies vīram. Taču Kaspars tika galā godam. Hokejists pamanījās mājas uzkopšanā iesaistīt arī meitiņas un nosmējās, ka sieva tādus darbus ikdienā nemaz nedarot. Vīrietis izpildīja pilnīgi visus sievas uzdotos pienākumus.

Ģimenes atkalsatikšanās izvērtās mīļuma pilna. Kaspars pie sievas ieradās ar milzīgu klēpi tumši sarkanu rožu un kopā ar bērniem veidotu foto kolāžu.

Hokejists, izdzīvojis sievas dienu, atzina, ka labāk saprot mīļoto un turpmāk viņai centīsies mājas darbos palīdzēt vēl vairāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!