Foto: Publicitātes attēli

Pagājušā gada novembrī "Delfi" lasītājus iepazīstinājām ar pieciem vīriem, kuri izvēlēti dalībai TV3 šovā "Vecpuisis meklē līgavu". Nu kļuvis zināms, ka šova filmēšana pārcelta.

Ņemot vērā aizvien pieaugošos Covid-19 infekcijas izplatības riskus un pagarināto ārkārtas stāvokli Latvijā, ir nolemts kanāla TV3 iepazīšanās šova "Vecpuisis meklē līgavu" filmēšanu pārcelt uz nenoteiktu laiku, portālu "Delfi" informē "TV3 Group" Latvijas atzara komunikācijas vadītāja Alise Mališko.

"Realizēt šovu atbilstoši tā formātam ar spēkā esošajiem ierobežojumiem nav iespējams. Šova filmēšana tiks uzsākta, vadoties pēc epidemiologu ieteikumiem un valstī noteiktajiem ierobežojumiem," skaidro TV3 pārstāve.

Jau vēstījām, ka šovā "Vecpuisis meklē līgavu" tika izvēlēti iekārojami vecpuiši, kuri TV kameru priekšā lūkos pēc savas Īstās.

Gaidāmajā iepazīšanās šovā pieci vīrieši – aktīvais Kristaps, motociklists Nauris, uzņēmējs Artūrs, mākslinieks Jānis un aktieris Lauris meklēs sev līgavas. Puišiem pie izredzētajām palīdzēs tikt mentori – divi attiecību eksperti, kuri starp visām dāmām izvēlēsies četras potenciālās līgavas kandidātes.

Izvēlētās meitenes pārcelsies uz dzīvi viesnīcā, no kurienes arī dosies uz randiņiem ar izvēlēto vecpuisi. Turklāt dāmu sejas būs slēptas aiz maskām, tādēļ vecpuisis iepazīs personību, neredzot viņas seju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!