Foto: Publicitātes foto

Radio SWH personība Kaspars Upacieris jeb Ufo (attēlā) ikdienā velta samērā maz laika kino baudīšanai un aktieru un režisoru vārdus aizmirst uzreiz pēc filmu noskatīšanās. Tomēr populārajam komiķim ir pāris komēdiju, kuras viņš pārliecinoši ierindo savu iecienītāko filmu topā.

"Filmu nosaukumus atceros slikti un galvā neturu lieku informāciju, kas piesārņo smadzenes. Tomēr ir atsevišķi darbi, kas mani uzrunājuši ar baudāmu humoru un patiešām kvalitatīvu sižetu, tādēļ šīs filmas iesaku noskatīties ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu noskaņojumu vai vienkārši atslēgties no ikdienas rūpēm.

Esmu absolūts apvienības Little Britain veidoto humorskeču fans. To veidotāji ir radījuši arī dažas garākas filmas, tomēr tieši skeču veidošana viņiem, manuprāt, padodas vislabāk.

Vēl ar prieku skatos Simpsonus, kas ir viena no manām visu laiku mīļākajām multfilmām. Nedaru to katru vakaru, bet, kad sanāk, sērijas patiešām izbaudu.

Tā kā šo multfilmu veido vairāki režisori un scenārija autori, ne visas sērijas gan ir interesantas, jo dažiem tas izdodas labāk, tomēr kopumā multene ir forša," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Ufo.

Tāpat ētera balss iecienījis arī krievu kino klasiku. "Varu atkārtoti skatīties Krievijā uzņemtās filmas Briljantu roka un Likteņa ironija jeb Vieglu garu, kas jau ir ierasta Jaungada tradīcija, savukārt no pēdējā laikā uzņemtajām krievu komēdijām gan pagaidām neesmu redzējis nevienu, kas mani uzrunātu un šķistu kaut nedaudz jautra," prāto Ufo.

No amerikāņu komēdijām Ufo atzīst filmas Paģiras abas daļas. "Zinu, ka ir vīrieši, kas piedzīvojuši līdzīgus notikumus vai arī filmas iespaidā tos sarīkojuši apzināti, tomēr ar savu dzīvi paralēles tajā nesaskatīju un filmu vērtēju vien kā labu komēdiju, kuru var skatīties, vienkārši nedomājot ne par ko citu," nosmej komiķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!