Foto: Publicitātes foto

Visu laiku populārākais latviešu seriāls UgunsGrēks turpina skatītājus priecēt ar dažādiem negaidītiem sižeta pavērsieniem, un arvien biežāk iemīļotās televīzijas pārraides skatītājiem tiek piedāvāti arī visnotaļ pikanti kadri.

Šonedēļ seriālā notiek īsti trakumi - Helēna izsaukusi mediķus, lai viņi nogādātu Vadimu psihiatriskajā slimnīcā, un, lai gan Donāts mēģina apturēt Vadima aizvešanu, tas neizdodas.

Negantā Ramona ir satraukusies, ka viņa kopā ar mīļāko nejauši ir nogalinājuši Leonu, bet arī šoreiz nelaimju šaustītajam dakterim par mata tiesu ir izdevies izglābties no nāves, un viņš slimnīcā pamazām atlabst no sazāļošanas.

Pirmdienas, 8. aprīļa, sērijā pēc tam, kad Ramona ar Danielu bija saskaņojuši stāstu par to, kā Leonam sameties slikti, abi metās baudīt mīlas priekus, skatītājus iepriecinot ar vienu no, iespējams, pikantākajām ainām populārā latviešu seriāla vēsturē.

Tiesa, līdz seksam šoreiz UgunsGrēka varoņi netika, jo abus iztraucēja satrauktā Mildiņa, kura bija devusies pie Ramonas, lai noskaidrotu, kas īsti atgadījies viņas mīļajam dakterim Leonam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!