Foto: Publicitātes foto

Notikumi seriālā UgunsGrēks uzņēmuši tādus apgriezienus, ka Dailes teātra aktiera Ģirta Ķestera atveidotais un skatītāju iemīļotais dakteris Leons vairs netiek galā, un šī iemesla dēļ viņam palīgā tiek sūtīts dvīņubrālis Fēlikss, kurš kopš pagājušās sezonas beigām no viesnīcas bija pazudis.

Fēliksa atgriešanās no Murmanskas notiks piektdien, 8. aprīļa, vakarā, un viņš viesnīcā ieradīsies pēc savas brāļa aicinājuma, jo Leons vairs netiek galā ar sarežģīto situāciju - mazā Ieviņa joprojām ir nolaupīta, Česlavs par zināmu atlīdzību solās palīdzēt, bet Kitija turpina sava negantā plāna realizāciju.

Tā kā par Fēliksa ierašanos citi viesnīcā dzīvojoši pat nenojauš, viņa parādīšanās radīs dažādas divdomīgas situācijas un pārpratumus, bet telekompānijas TV3 pārstāvji pat pieļauj, ka līdz ar Fēliksu seriālā varētu atgriezties arī Veronikas Plotņikovas atveidotā Serafima. 

Gan februārī, gan martā UgunsGrēks joprojām bija skatītākais seriāls Latvijā, ierindojoties stabilajā pirmajā vietā starp visām televīziju programmām. Kā apliecina TNS Latvia dati, marta mēnesī ik vakaru UgunsGrēkam vidēji sekojuši 253 100 skatītāji, kuri vecāki par četriem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!