Foto: F64

Populārajā pašmāju seriālā UgunsGrēks atgriežas skatītāju iemīļotais personāžs - friziere Rita. Lomas atveidotāja, aktrise Marija Bērziņa (attēlā), priecājas par atgriešanos, jo prombūtnes laikā izjuta ilgas pēc sava atveidotā tēla.

"Jūtos ļoti labi, esmu priecīga. Ir jauki satikt kolēģus, ar kuriem jau ilgu laiku darbojamies kopā seriālā, kā arī jaunos seriāla varoņus, jo vairumu no viņiem spēlē aktieri, ar kuriem man nav sanācis kopā atrasties uz teātra skatuves. Tā ir laba, jauna pieredze. Turklāt pa šiem pāris mēnešiem man sāka pietrūkt Ritas tēla," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Marija.

Marija uzskata, ka pati ļoti līdzinās savai seriāla UgunsGrēks varonei. "Ritai ir liela mute, viņa vienmēr cīnās par taisnību, aizstāv vājākos, ir tiešs cilvēks, viņai piemīt milzīgs taisnības sindroms - šīs īpašības mums ir kopējas," salīdzina Marija.

"Uzskatu, ka gan Rita, gan Gunārs ir tēli no tautas - tādus pašus cilvēkus var satikt uz ielas. Tie ir cilvēki, kas cīnās par dzīvi, vietu dzīvē, saskaras ar kredītu smago nastu, bezdarbu un šo visu lietu radītajām problēmām - laimes trūkumu, depresiju, tomēr tas neliek viņiem atmest cerības uz laimi un mīlestību," pārdomās dalās Marija.

Bērziņa vēlas, lai jaunā sezona Ritai nes vēl pozitīvāku attieksmi pret dzīvi, jaunus notikumus, piedzīvojumus, milzīgu cīņas sparu un, protams, mīlestību, kas nepieciešama ikviena cilvēka dzīvē.

"Grūti salīdzināt kino un teātri, tāpēc nevaru pateikt, kas man patīk vai padodas labāk. Esmu no tām aktrisēm, kuras interesē abas lietas un kuras, cik vien spēj, darbojas abos lauciņos. Kino var pārfilmēt, ja kas nesanāk, bet teātrī atkārtot nevar. Uzskatu, ka ir vajadzīga abējāda pieredze, jo tā tikai bagātina mani kā aktrisi. Es pat nespēju iztēloties, kā būtu, ja man nebūtu kino pieredzes vai teātra pieredzes," aizdomājas Marija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!