Foto: Publicitātes foto

Tie UgunsGrēka fani, kuriem patīk asas izjūtas, var gaidās aizturēt elpu – pēc ilgāka pārtraukuma seriālā atkal līs īstas asinis. Ceturtdienas, 22. oktobra, sērija, iespējams, būs liktenīga vienai no galvenajām varonēm.

Kā atklāj seriāla veidotāji, ceturtdienas sērijā Pētersonu viesnīcā ieradīsies tās galvenais saimnieks - Ulda Dumpja atveidotais Aivars. Drīz pēc ierašanās Aivars iepazīsies ar vienu no šīs sezonas spilgtākajiem tēliem - alkoholiķi Magdu, kuru atveido Daiga Gaismiņa.

Kā jau tas notiek ar visiem, kuri nonāk Magdas tuvumā, arī Aivars pamatīgi sadzeries un sāks flirtēt ar izbijušo publiskās tualetes uzraudzi un Marijas Linartes atveidotās Kristas (attēlā pa labi) māti. Vīna un Magdas daiļuma skurbumā Aivars izlems pamācīt Magdai šaut ar loku.

Šī izklaide beigsies ārkārtīgi nelāgi - bulta tiks iešauta Kristai vēderā. Tas nozīmē tikai vienu - pēc zināma pārtraukuma kāda UgunsGrēka varoņa dzīvība atkal karāsies mata galā.

Iespējams, šis pavērsiens ir tieši tas, ko jau ilgi gaida UgunsGrēka fani, jo šosezon seriāls ir neierasti mierīgs. Pagājušajā sezonā teju ik nedēļu lija asinis - vispirms tika sašauts Viesturs, pēc tam notika uzbrukumi Ievai, tad tika nogalināta Sofija, tad Edijs mēģināja izdarīt pašnāvību, tad tika izspēlēts nelāgs joks ar Fēliksa nāvi.

Pēc spriedzes pilnās 13. sezonas šoruden seriāls vairāk koncentrējas uz sadzīviskām intrigām starp viesnīcu darbiniekiem un DNS testa rezultātiem. Iztrūkst pat īstu mīlasstāstu. Taču ceturtdienas sērija seriālā atkal atgriezīs ilgi gaidīto spriedzi, un UgunsGrēka fani pēc ilgiem laikiem atkal varēs turēt īkšķīšus par kāda varoņa dzīvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!