Foto: Publicitātes foto

Seriālu UgunsGrēks 13. sezonā vairs nevar dēvēt par nekādu pensionāru izpriecu, jo tas godam seko līdzi visām modernās pasaules tendencēm. Nupat ekrānā stāstā plaši iztirzāts silikona krūšu jautājums, un nu arī viens no tā varoņiem ļāvies pirmspraida vilnim un "iznācis no skapja".

Homoseksuālais pavērsiens seriāla mīļotājus sagaidīja trešdienas, 3. jūnija, sērijā. Skatītāji bija liecinieki tam, kā Edgara Pujāta atveidotais Manfrēds Ķirsis atzīstas mīlestībā Jakova Rafalsona spēlētajam Vadimam Felzenbaheram.

Mafrēds pārsteidza Vadimu biljarda zālē, sākot viņam plaši klāstīt savas intīmās sajūtas. Manfrēds atzinās, ka jau labu laiku cenšas pievērst Vadima uzmanību, nejauši pieskarties viņa plecam un citādi ieintriģēt otru vīrieti par homoseksuāliem prieciņiem.

Tāpat ūsainis atzinās, ka visu mūžu bijis gejs, bet beidzot saņēmis drosmi un "iznāk no skapja". Vadims gan pret šo Manfrēda soli neizturējās ar vajadzīgo sapratni. Cienījamā vecuma vīrs mīlnieka atklāsmes uzņēma ar šausmās izbolītām acīm. Kad Mafrēds jautāja par to, vai viņam ir kādas cerības, Vadims nolamājās un metās bēgt.

Lai būtu pavisam drošs par savu vīrietību, geja pārbiedētais Vadims uzreiz metās bildināt savu bijušo sievu Silviju, kas diemžēl nozīmē to, ka jauks geju romāniņš UgunsGrēkā tomēr izpaliks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!