Foto: Publicitātes foto

Kopš 9. septembra, kad skatītāju vērtējumam tika nodota populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks 10. sezona, notikumi viesnīcā uzņēmuši pamatīgus apgriezienus.

Jau vēstīts, ka par seriāla galveno varoni tagad kļuvusi Leona meita Ieva, kurai visai ātri izveidojušās kaislīgas attiecības ar konkurentu viesnīcas īpašnieku Ediju (attēlā), kuru atveido Dailes teātra aktieris Artūrs Dīcis.

Edija un Ievas pirmā tikšanās notika visai amizantos apstākļos - uz lielceļa. Kāda dāma Ediju puspliku atstāja ceļa malā, un puisis, tērpies vienās apakšbiksēs, apstādināja automašīnu, kuru vadīja Ieviņa. Tiesa, meitene viņam nolēma nepalīdzēt un atstāja nelaimīgo šosejas malā.

Laika gaitā jauniešu savstarpējās attiecības attīstījušās visai ātri, un starp Ievu un Ediju uzplaukušas jūtas, taču neiztikt bez dažādiem starpgadījumiem.

Mīlnieku pirmais skūpsts bija viltīgi izplānots - Edijs devās ezerā peldēties, taču pēkšņi viņš sāka slīkt, tādēļ Ievai nācās savu simpātiju glābt. Kamēr meitene veica Edijam mākslīgo elpināšanu, puisis sāka viņu skūpstīt.

Šobrīd abās viesnīcās mēļo par to, ka starp Ievu un Ediju radušās simpātijas. Tas pamatīgi uztrauc Edija māsu Danu un vecmāmiņu Lidiju, jo puisis pēdējā laikā kļuvis pavisam dīvains.

Lai gan Edija ģimenes sākotnējais plāns paredzēja, ka Edijam "jāpiesit kante" Ievai, lai pēcāk savā īpašumā iegūtu viņas viesnīcu, meitenei izdevies jaunieti pa īstam savaldzināt, tādēļ viņš ar dažādām metodēm un viltu cenšas pavadīt laiku ar Leona meitu.

Lai gan Ieva cenšas pretoties Edijam, arī viņai pret puisi ir jūtas, taču viņa nav mierā ar Edija centieniem viņu savaņģot, kā rezultātā jaunizcepto mačo viņa pat ieslēdza pagrabā.

Savukārt otrdienas, 1. oktobra, sērijā Ieva izspēlēja vēl ļaunāku joku ar savu simpātiju - meitene uzaicināja Ediju uz tikšanos un sniedza viņam kvēlus skūpstus, taču pēcāk uzbudināto puisi atraidīja, izsmejot viņa jūtas un parādot viņam vidējo pirkstu. Lieki teikt, ka šāda izturēšanā pamatīgi pārsteidza mīlas skurbuma pārņemto Ediju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!