Foto: Publicitātes foto

UgunsGrēka fanus pirmdienas, 26. oktobra, sērijā gaidīs priecīgs jaunums. Seriālā, kas pēc Ingas Tropas atveidotās Ieviņas aiziešanas palicis bez galvenā tēla, ienāks jauns centrālais varonis.

Par to, ka UgunsGrēkā kuru katru brīdi var ienākt jauns varonis, uzticīgajiem skatītājiem bija aizdomas jau labu laiku. Pēc Ievas un Ulda Dumpja atveidotā Aivara aizbraukšanas uz Angliju Pētersonu viesnīcā apmetās kāds noslēpumains Aivara draugs.

Noslēpumainais viesis dienām nav iznācis no sava numuriņa, un viesnīcas personāls mokās neziņā. Pat intrigu un baumu kārā Regīnas Devītes atveidotā Zentiņa nav spējusi noskaidrot, kas īsti ir noslēpumainais Aivara draugs, kurš jau nokristīts par Misteru X.

26. oktobra vakarā noslēpumainības plīvurs kritīs. Skatītāji beidzot varēs iepazīties ar jauno varoni Dāvidu Ozolu, kuru atveidos aktieris Madars Zvagulis (attēlā). Viesnīcā notiks negadījums, un steidzami būs nepieciešama ārsta palīdzība. Atklāsies, ka Aivara noslēpumainais draugs ir ķirurgs.

Skatītāji uzzinās, ka Dāvids nesen ir piedzīvojis traģisku notikumu - operācijas laikā miris kāds viņa pacients. Ārstu komisija atzinusi, ka pacienta nāve nav viņa vaina, tomēr Dāvids turpina sevi šaustīt, jo iepriekšējā dienā pirms operācijas viņš bija lietojis alkoholu.

Pēc traģiskā notikuma Dāvids ir nolēmis pilnībā atteikties no grādīgiem dzērieniem, kā arī aiziet no savas profesijas un nekad vairs neveikt operācijas. Atmiņas par drūmo notikumu vajā Dāvidu gan sapņos, gan nomodā. Viņš ir kļuvis skarbs, nesabiedrisks un cinisks. Nekas viņam vairs nesagādā prieku.

Taču viss mainīšoties, kad Dāvids satiks Kristu. Šis pavērsiens dod UgunsGrēka skatītājiem cerības par jaunām mīlas intrigām. Īpaši daudzsološs ir fakts, ka Dāvids ir dakteris - skatītāji atcerēsies, ka šīs pašas profesijas pārstāvis savulaik bija arī leģendārais Leons.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!