Foto: Publicitātes foto

Kad šķiet, ka seriāla UgunsGrēks skatītāji, kuri 11 sezonu laikā piedzīvojuši vismaz tikpat daudz varoņu nāves, šaušanas, spridzināšanas, dažādus varoņu kropļošanas paveidus un pat dejojošu geju uznācienus, vairs ne ar ko nav pārsteidzami, seriāla 12. sezonas veidotāji ķeras pie pēdējiem līdzekļiem un satriec visus Mildiņas, Zentiņas, Gunāriņa un pārējo varoņu fanus, patriecot visus varoņus no viesnīcas un radot īpašu jucekli jau tā apjukušo skatītāju galvās.

Kā jau sezonas atklāšanas sērijā, skatītāju nervi tie pārbaudīti ar īpašu daudzumu asaru; neizpaliek arī ieroču vicināšana un sulīgas sarunas par dažāda veida līķiem vairākās kompānijās.

Sērijas galvenais notikums ir izvākšanās no viesnīcas - Gunārs, Miervaldis, Mildiņa un Zentiņa ir spiesti pamest savas ilggadējās darba vietas, jo viesnīca tiek pārdota.

Līst asaras, tiek apcerēti pašnāvības scenāriji. Ieviņas sirsniņa ir pilnībā salauzta - Edijs neatbild uz viņas telefona zvaniem, bet vienīgais, kas varētu kaut kādā veidā norādīt uz trīs mistiski pazudušo varoņu (Edija, Gata un Aņas) atrašanās vietu - auto ar nošauto šoferi, kā jau tas dzīvē notiek, ir aizbraucis no viesnīcas piebraucamā celiņa ar visu līķi pie stūres.

Pagaidām lielākais noslēpums - kurš no tēliem pārdzīvos šo sezonu, jo izskatās, ka mirušo varētu būt daudz. Dažādās kompānijās tie apspriesta Edija un viņa brāļa Gata iespējamā nāve, nav informācijas arī par nolaupīto Aņu, ja neskaita atsūtītu nogrieztu ausi, dažādus pašnāvības veidus apcer dziļi satriektā Ieva.

Ja nu kādu tas vēl nepārliecina, sērijas beigās Vadims sagūsta arī Lidiju, piespiežot tai pie krūtīm šaujamo un cēli izvedot viņu cauri visam viesnīcas pagalmam, ar savu rīcību neradot ne mazākās aizdomas nevienā no garāmgājēju bariņiem.

Protams, uz asaru un kriminālo stāstiņu fona sezonas sākumā iezīmējas arī dažas priecīgas nianses. Seriālā ienāk jauns tēls - aktiera Ivara Kļavinska atveidotais Viesturs, kurš kļuvis par Pētersonu viesnīcas jauno īpašnieku.

Tāpat tiek paziņots, ka Dana gaida bērniņu, kā arī skatītāju iemīļotais Fēlikss joprojām turpina valkāt savu leģendāro apģērba kārtu, kura jau pārdzīvojusi vairākus seriāla varoņus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!