Foto: Publicitātes foto

Pašmāju iecienītais seriāls UgunsGrēks atkal atgriezies uz kriminālās līnijas. Pēdējās nedēļas laikā skatītājiem galdā celti pat divi nervus kutinoši pavērsieni. Tikai pirms pāris sērijām ar loku sašauta tika Krista, un arī šī nedēļa seriālā noslēgusies ar šāvienu.

Kārtējais šāviens Pētersonu viesnīcā atskanēja ceturtdienas, 29. oktobra, izskaņā. Šis pavērsiens bija gana pārsteidzošs skatītājiem. Šobrīd seriālā vēl tikai dzīst nupat sašautās Marijas Linartes atveidotās Kristas brūces, un uz jaunu asiņainu pavērsienu neviens pat neuzdrošinājās tik ātri cerēt.

Viss sākās, kad Zanes Daudziņas atveidotajai Helēnai izcēlās konflikts ar viesnīcas nešpetno oficianti Karīnu, kuru atveido Zane Burnicka. Karīnai īsā laikā izdevies izvest no pacietības teju visu viesnīcas personālu, un Helēna izlēma, ka oficiantes riebīgajām izdarībā laiks pielikt punktu.

Helēna izlēma likt Karīnai pazust no viesnīcas, pabiedējot ar ieroci. Kad abas sievietes satikās kādā no viesnīcas numuriņiem, izrādījās, ka Karīna nemaz nav tik viegli iebiedējama. Šerpā oficiante stājās pretī Helēnas pistolei ar baltvīna pudeli, un izcēlās kārtīgs dāmu kautiņš.

Kautiņa laikā abas ievēlās gultā, un starp abu sieviešu augumiem iespiestā Helēnas pistole nejauši izšāva. Abu dāmu sejas acumirklī pārvērtās, radot skatītājos neizpratni par to, kura tikusi sašauta, bet kura ir šokā par notikušo.

Līdz ar to kārtējā UgunsGrēka nedēļa atkal noslēgusies ar neziņu par varoņu dzīvību. Skatītājiem piedāvātais ieskats nākamās nedēļas notikumos liecina, ka ar šo pavērsienu īstā spriedze tikai sākas - pa Pētersonu viesnīcu atkal joņos Jāņa Jarāna atveidotais policists Indulis un notiks izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!