Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 17. decembrī, noslēdzās pašmāju kulta seriāla UgunsGrēks 14. sezona. Ierasts, ka noslēdzošo epizodi parasti caurvij asinis stindzinoši un baisi notikumi, taču šoreiz scenārija autori pārraides mīļotāju nervus un jūtīgās sirsniņas bija saudzējuši.

14. sezonas pēdējā sērijā norisinājās divi zīmīgi notikumi - kolektīva pļēgurošana un galvenā tēla nolaupīšana. Kamēr tādi kolorīti personāži kā Fēlikss, Žeņa, Donāts, Lidija un Aivars atzīmēja Helēnas iestudētās operas pirmizrādi ar dzerstiņu, Marijas Linartes atveidotā Krista tika nolaupīta.

Jau vēstīts, ka novembrī Pētersonu viesnīcā ieradās Kristas nešpetnā dvīņu māsa Sandija. Nevienam par viņas eksistenci, protams, joprojām nav ne mazākās nojausmas, un pēdējā laikā daiļava vairākkārt slepus centusies piebeigt savu asinsradinieci.

Sezonas noslēdzošajā sērijā Sandija pieņēma izšķirošu lēmumu - tā vietā, lai jau atkal piedzīvotu kārtējo neveiksmīgo Kristas slepkavības mēģinājumu, viņa nolēma apmainīties ar savu māsu vietām.

Sandija, kura līdz šim ekrānos gozējās ar brūniem matiem, pašrocīgi, bet ļoti profesionāli un rūpīgi pārtapa par blondīni - gluži kā viņas māsa Krista. Pēc vizuālajām pārvērtībām viņa sāka realizēt savu baiso plānu.

Sandijas mīļotais vīrietis nolaupīja Kristu, un viņas vietu ieņēma negantā māsa. Nešpetnā dvīne uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un darīja to, kas viņai padodas vislabāk - dzēra kokteilīšus un flirtēja ar seksīgo, bet skarbo dakteri Dāvidu Ozolu, kuru atveido aktieris Madars Zvagulis.

Sērija noslēdzās ar pikantu un nedaudz skumju kadru, kurā redzama vienā apakšveļā tērpta Krista ar aizlīmētu muti un sasietām rokām.

To, kā tālāk notikumi risināsies seriālā, visiem faniem būs iespējams uzzināt janvārī, kad skatītāju novērtējumam tiks sniegta UgunsGrēka 15. sezona. Tiesa, kā liecina fanu aktivitātes sociālajos tīklos, šoreiz sezonas noslēgums fanu sirsniņām nav licis satraukumā pukstēt straujāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!